resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1260
    haberturk'deki programi simdi izledim. on yargilarimi bir tarafa birakip izlenimlerimi aktarayim:

    - genel olarak taraftar ve medya ile iletisim konusunda sikinti cekiyor. yerinde olsam cok saglam bir basin sozcusu bulurdum. (- puan)

    - bence neden baskan secildigi cok acik. serdar ali celiker "secildiginizde 14 milyon euro gibi bir miktar cebinizden verdiginizi biliyorum, belki simdi bu miktar artmistir" dedi ve baskan sadece evet diyerek onayladi. (+ puan)

    - otel konusu guzel bir proje. 12-15 milyon dolar'a mal olacak, toplamda 150 milyon dolar'lik bir asset olusturacak ve her yil 5 milyon dolar getirisi olacak deniyor. 12 ay icinde tamamlanacakmis, umuyorum aksilik cikmaz. (+ puan)

    - sponsor konusu anlattigi gibiyse o kadar da basarisiz durmuyor, en azindan simdiye kadar. gogus sponsoru aciklanana kadar biraz daha bekleyip gormek lazim. yandex'i reddetmis. (simdilik + ya da - puan vermiyorum)

    - man city denayer'i satmak istemiyor. 30 milyon pound konusu budur saniyorum. market value olayini baskan yanlis anlamis, sonradan duzeltti. (transfer +, iletisimi -)

    - kevin grosskreutz konusu tam bir fiyasko. (- puan)

    - melo'nun bonservisine 0.5 milyon euro veren inter'den 5 milyon euro istemis ve bonulsar vs. bir sekilde almis. melo hep kalsin isterdik ama gitmek isteyen bir futbolcudan maksimum kazanc olarak goruyorum. (+ puan)

    - 60'a yakin futbolcu alinmis konusunda maalesef bir bakima hakli. son yilllarda ne kadar cop futbolcu gelip gittigini biliyoruz ve onunde mali bir enkaz buldugu kesin. ozellikle faiz borcu inanilmaz. uefa tablolarinda borcu 97'den 80'e indirmis su ana kadar. (duzeltebilirse buyuk bir + puan)

    - anlasilan kendisi doneminde "yildiz" transfer goremeyecegiz. takima sinif atlatacak futbolcu almazsa isi zor. (- puan)

    - magazacilik konusunda artiya gectik diyor, buradan gelen para amator subelere aktarilacakmis. bu miktar basketbola yetmeyebilir emin degilim. taksim'de acilacak flagship store'u ise olumlu buluyorum.

    - eger dediklerini yapabilir ve borcu minimum seviyeye getirebilirse onumuzdeki 1-2 sezon sportif basarisizliga katlanacagiz ama sonraki yillarda duzluge cikmamiz mumkun olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın