• 9332
    propaganda sözlüktür. güzel propaganda yapamayanı pilot yapıyorlar. güzel propaganda yapanlara ise bol bol nickaltı armağan ediliyor.

    burası ekşi sözlük değil deniliyor ama ekşi'den bile beter bence. olum şurada galatasaray galibiyetlerinde paylaştığımız mutluluktan başka bir şey yok ne yazık ki. bırakmadılar. puan kaybında bile okuyamıyorum yazılanları. kin, nefret, cahil cahil yazılar. kabul edelim, olgun insanlar değiliz. en azından söz konusu galatasaray olunca. siyaset olunca. hani facebook hesabı olanlar bilir, yaklaşık 5 yıldır facebook çöplük durumda. kim ne paylaşmış diye hızlıca ekran kaydırılır, reklamlar, haber paylaşımları, oyun paylaşımları, caps paylaşımları, oradan buradan kesilmiş alıntılar. işte öyle bir şey sözlük.

    ırkçılar, faşistler, terörcülerin hepsi pilot edilse keşke diyorum.. o zaman yazar kalmayacağından adım gibi eminim. yazarı geçtim, pek yönetici kalacağını da sanmıyorum. sorsan hepsi pırıl pırıl çocuktur, adalet ister, hak ve hukuktan bahseder, hümanizm der, halkların kardeşliği der ama empatiyi hem kendine ister, karşı taraf için empati yapmak aklının ucundan geçmez.

    onu bunu boşverin de bir halı saha maçı ayarlayın gelecek ay. şöyle kemik sesi duyalım, havada kartlar değil yumruklar uçuşsun, ofsayt olmasın herkes on numara kavgasına tutuşsun :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın