• 1913
    eurobasket 2015'te ispanya ve sırbistan karşısında kaybetmesi yanlış değil. turnuvanın 3 favorisinden 2'si bunlar. biz de gruptaki en güçsüz 2 kadrodan biriyiz. italya'nın ispnaya'yı yenmesi çok şaşırtıcı değil (iyi bir kadroları var) ama kimse italya'nın ispanya'yı yenmesini beklemiyordu. bir maç yüzünden strateji patlıyor. italya beklenmeyeni yapmasaydı şu an 3.'lük koltuğunda biz vardık.

    bunun dışında almanya'nın italya, sırbistan ve ispanya karşısında son saniyelerde kaybetmesi hem almanya'nın başarısızlığı hem de maçı oraya getirdiği için çok büyük başarıları. adamlar italya'nın yaptığından daha büyüğünü yaptılar aslında.

    sözün özü. oraya kimi koyarsanız koyun turnuva öncesi fikstüre baktığında yapacağı plan 3 galibiyet 2 malubiyet üzerine olacaktır. insanlar bunu anlamıyor.

    ispanya ve sırbistan önünde önce bir yokladık. hatta sırbistana karşı baya baya elimizden geleni yaptık. ama ertesi gün direkt rakibimiz almanya ve yenmek zorunda olduğumuz izlanda maçı varken asları dinlendirmek tuhaf değil. hatta rasyonel ve doğru bir hamle.

    eğer bu küçük düşünmekse evet küçük düşünmek olsun. ama zaten insanların beklediğini yaptığında grup liderisin. yani grup lideri olarak planını yapacaksın. bu da hiç rasyonel değil. ve oluşacak bir kaza da herkes niye almanya maçı varken ispanyol'lara karşı as oyuncuları oynattın diyecekti.

    bazen yapacak bir şey yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın