• 90
    önüne gelen devlet adamı canının istediği spor dalı ile ilgili at koşturabildiğinden mütevellit tff'nin, dolaylı olarak da çalışanlarının kazandığı para devlet tarafından veriliyor izlenimi olmuş olabilir ama bunların gelirlerinin ve çalışanlarının maaşının bizim vergilerimiz ile bir bağlantısı yoktur. bunu sadece bir bilgi olarak söylüyorum zira maaşları makul bulduğumu ve hakları olduğu düşünülmesin.

    fatih terim'in maaşına gelince de; bu sektörde klüplerin, federasyonların kazandığı paralar belli. bu paraların kazanılması tamamen talebin çok olmasından yani bu seviyeye çıkmasına sebep dolaylı olarak biziz. peki bukadar çok para kazanıyorsa federasyonlar ve klüpler, izlenen unsurların bu paradan nemalanması kadar doğal olan ne olabilir ki.

    yani ben orta halli bir inşaat şirketinde çalışıyordum 2500 tl maaşla, kurumsal dev gibi bir firmaya geçtim aynı görev için aynı title ile ve yaptığım iş olarak daha az iş yapıyorum 4000 tl alıyorum. demek istediğim yaptığın işin niteliğinden bağımsız olarak gelişiyor böyle işler kızacaksanız futboldaki dönen paranın manyak seviyelere gelmesine ve güzel oyun dışında dertleri olanlara kızın.

    diğer yandan bu adamın kazandığı para futbol endüstrisinde bile fazla çünkü adam başarısız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın