resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5261
    hamza hamzaoğlu için ne söylense yetersiz, ne konuşulsa eksik kalıyor çünkü hamza hamzaoğlu'nun ne yapmak istediğini kendisi bile tam olarak bilmiyor.

    bütün bu transfer söylemlerini, kadro tercihlerini, yerlileri koruyup kollamasını kovulmamak, para için yapıyor desem değil. neticede hamza hamzaoğlu gerçekten karakterli ve dürüst bir insan, ayrıca çok yüksek bir maaş da almıyor. yönetimi korumak için elini taşın altına koyuyor desem, bunun için de gerçekten çılgın olmak lazım. neticede yaptığı şey 1-2 konuyu idare etmek değil, son demeçleriyle birlikte * kulübün ve hatta başkanın yapması gereken bir açıklamayı yaparak tepkiyi üstüne almış oldu. geriye ciddi anlamda iyi niyetli bir insan ama acemi ve yeteneksiz bir teknik direktör olduğu gerçeği kalıyor. yani umut bulut konusundaki ısrarı, sinan gümüş'ü kullanmaması, transfer istememesi, melo'ya süre verip daha sonra affetmesi ama melo'nun son dakika gönderilmesine ses çıkarmaması falan hep buraya çıkıyor.

    nasıl idareten geldiği görevde bazı faktörlerin de ciddi etkisiyle başarılı olunca sözleşmesinin uzatıldıysa aynı şekilde yönetim değişikliğinde de ilk giden kendisi olacak gibi.

    edit: yazmayı unutmuşum: ilk başarısızlık anında agresifleşmesi, paniklemesi de camia için yeterli düzeyde olmadığını gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın