resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5248
    galatasaray yönetimi tabiri caizse karı gibi hamza hamzaoğlu'nun arkasına saklanmaktadır.
    hamza hoca susmalı artık.
    tamam galatasaray'ı düşünüyor ve yönetimin önünde kalkan oluyor anladık. cengaverlik yapıp isyan da etsin demiyorum. ama sussun. sussun ki gerçek sorumlular orta çıkıp bir iki kelam etmek zorunda kalsın. sussun ki olur da galatasaray bu sezonu atlatır, hamza hoca önümüzdeki sezon görevine devam ederse bu beceriksizler ordusu ile çalışmasın.
    yetki demek sorumluluk demektir.
    ikisi birbirine paralel artar ve azalır.
    galatasaray yönetiminin maşallah kulübü satma yetkisi var halihazırda son genelkuruldan sonra ama sorumluluğa geldimi iş bir kişi ortaya çıkmıyor. herkes hamza hoca'yı ortaya sürüyor. grosskreutz olayının sebebi hamza hoca değildir, olmamalıdır da. taraftar bu olayın öfkesini hamza hoca'ya yöneltmemelidir.
    hoca ister yönetim transfer yapar. bitirdiği transferin evrak işlerini yapamayacak kadar saçma bir kadro varsa yönetimde bu adamlar sorumlulukları gereği beceriksizliğin cezasını da çekmelidir. ceza nedir? sadece istifa da değil, bana göre hem grosskreutz'un oynamadığı dönem maliyeti, hem bonservisinin 1/6'sı, hem de bu adam oynasaydı takım daha başarılı olacağından başarısız olunan alanlarda yaşanacak maddi kayıplar. nasıl hesaplanır bu maddi kayıplar? mesela ligde grosskreutz'un lisansı çıktığı tarihte lider değilsek liderle aynı puanda olmamız durumunda kasamıza girecek para galatasaray'ın kaybıdır. sonra ligde liderle aynı puanda olsak grosskreutz'un lisansı çıktıktan sonra toplayacağımız puanlar bizi şampiyon yapıyorsa bulunduğumuz pozisyon ile şampiyonun gelir farkı yine galatasaray'ın maddi kaybıdır. örneğin biz uefa'ya gidiyorsak ama şampiyon, şampiyonlar ligi'ne katılıyorsa gelir farkı bu beceriksizlere mal edilmeli.
    grosskreutz'u aldık fakat yönetimin kusuru nedeniyle oynatamıyoruz. o halde şampiyonlar ligi'nde üst tura çıksak kazanacağımız para da galatasaray'ın zararıdır. hatta madem hedef çeyrek final, çeyrek final gelirlerine kadar galatasaray'ın zararı var demektir.
    evet sorumlular bu zararı kulübe ödeyip istifa etmelidirler.
    artık hamza hoca da tekrar yazıyorum susmalı.
    susmalı ki iki eliyle bir siki doğrultamayan adamlar bu kulübü yönetmeye devam edemesin, bir daha böyle adamlar kulübü yönetmeye soyunmasın.
    bence kimse hamza hoca'ya kızmamalı. sorumlu belli. hamza hoca kurban edilecekse kendi kusurundan dolayı olmalı bu. iki işbilmez kardeş yüzünden olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın