resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10217
    bilgi kirliliği ve yanlış bilgilerin hızla yayılması son yıllarda haber kaynaklarının aşırı derecede artmasına paralel olarak müthiş bir artış gösterdi. acaba insanların bu tarz bilgi ve haberlere sorgusuz sualsiz inanmaları, inanmalarını geçtim bunların üstünden tezler, antitezler ve hatta makaleler üretmesi mi bilgi kirliliğinin bu derece yaygınlaşmasına olanak verdi, yoksa bilgi kirliliği önlenemez boyutlara ulaştığı için mi insanlar sorgulamadan inanır ve yayar oldu?

    farz-ı misal geçen bir paylaşım gördüm, altına hadis-i şerif yazmışlar, "sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma!" yazıyordu cümlede. ve bunu paylaşan binlerce kişi... ulan öyle şey mümkün mü? trip atan hadis mi olur, işinize gelmeden önce bir düşünün. neyse...

    kafasına silah dayandığı iddia edilen haberde diyor ki, "2014 şubat ayındaki beşiktaş maçında gol attıktan sonra beşiktaşlılara hareket çeken melo..."

    birincisi, 2014 şubat ayındaki beşiktaş maçında melo gol atmadı. 1-0 biten maçta dany'nin veysel'e yaptığı meşhur faulle kazandığımız penaltıyı selçuk inan gole çevirdi.
    ikincisi, hadi diyelim melo değil de golü atan selçuk inan beşiktaş tribünlerine hareket çekmek istedi, beşiktaş tribünü nerede? stad açıldığından beri bir kez bile deplasmana gelmiş değiller. 2011 yılından beri derbi maçlarda deplasmana taraftarın gitmesi yasak.

    yahu haberi yapmaya, uydurmaya, masa başında masal üretmeye karar verdin, bari destekli salla be kardeşim. kesin tarih vereyim de inandırıcı olsun derken kesin tarihi bile veremeyip gazeteciliğinin yanında karakterinin kaç kuruşluk olduğunu cümle aleme ilan etme.

    bunların evveliyatı böyle, alayı hikaye. peki ya sevgili galatasaraylılar, neden bunlara prim verip istediklerini yaparsınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın