• 503
    yapılan hatalar: jem transferi, sabri zammı, umut-olcan-tarık-hamitten kurtulmak yerine senelik maliyetleri aynı olan bruma-dzemali-amrabatı yollamak, takıma forvet transferi
    yapılmaması, melo'nun son gün gönderilmesi ve yerine takviye yapılmaması, sneijderin sözleşmesinin uzatılmaması, danayer'in opsiyonsuz kiralanması ve hepsinden önemlisi taraftar ile hiç iletişim kuramamak yapılmak isteneneni doğru olarak anlatmamak.

    yapılan doğru hamleler: ilk defa scout başarısı transferlerin(carole, rodriguez) yapılması, podolski-grozzkreutz transferleri, takımdaki çoğu fazlalığın temizlenmesi, tellesin satışı(bence bu anlaşmalı bir satış, kiralama değil ffp'den dolayı anlaşmamız gereği sene sonu belirtilen meblağa alacaktır inter), maddi zorluklar varken büyük paralar ile oyuncu transfer etmemek.

    şimdi baktığımız zaman bana göre yanlışları doğrularından iki tık fazla bir transfer dönemi yaşadığımızı düşünüyorum. bu yüzden dolayı genel manada başarısız bulduğum bir transfer dönemidir. 1 haziran gününe geri dönsek ve başkan ilk olarak taraftara maliyeti az ve takıma katkı sağlayacak oyuncular alıp, hocamızın düşünmediği oyuncularımız ile yollarımızı ayıracağız diyerek başlaması lazımdı. daha sonra hamlelerde temizlik yapılırken tarık-hamit-olcan-umuttan en az ikisi bu yaz gönderilmeliydi. amrabat ve bruma kanat transferi yapılmayacak ise kalmalıydılar. ayrıca transfer sezonunun başında mbia tarzı bir orta saha takviyesi ve gingac tarzı bir forvet takviyesi yapılsaydı bence çok başarılı bir transfer dönemi geçirmiş olurduk. he unutmadan hala vakit varken sneijder'in sözleşmesini uzatacaklarını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın