• 480
    gece 2'de yatıp sabah işe bok gibi bir halde gelmemi sağlamış transfer sezonu.

    şaka gibi arkadaş. vallahi de billahi de şaka gibi. ulan biz eksik bölgelere transfer beklerken biri bölgesinin en iyisi, diğeri bölgesinin iki alternatifinden biri olmak üzere 2 adet as oyuncuyu gönderiyoruz.

    felipe melo için gitmek istiyordu tutamazdık vs. diye gelmeyin. melo'nun gitmek istemesi yeni bir şey değil adam sezon bitiminden bu yana gitmek istiyor zaten. hal böyleyken sen hiç bir plan program yapmadan bu adamı gönderemezsin. oturtursun karşına adam gibi ikna eder takımda tutarsın. melo garip bir adam. az biraz nazlı ama o nazı kırarsan takıma her şeyini verecek yegane adamdır da aynı zamanda kendisi. sen onun gidişinde elindeki adamlarla onun yerini dolduracağını düşünüyorsan kusura bakma ama sen futboldan bir sik anlamıyorsun demektir.

    alex telles'e gelecek olursak, kendisinin bizde çok iyi performans gösterdiği söylenemez. yüksek bir bonservis bedeliyle gönderilmesine ben de hayır demezdim fakat bunu transfer sezonunun son günü hem de kiralık olarak gerçekleştirmek başlı başına fiyaskodur.

    yönetim ve takımın başındaki kukla * başta olmak üzere bu taraftarı böyle bunalıma sokan kim varsa tez zamanda defolmalarını diliyorum.

    daha önce de söylemiştim. takviye etmemiz gereken en az 4 pozisyon vardı. sağ bek, sağ veya sol açık, defans ve forvet. bu takviyeler yapılmazsa passolig almama yeminimi bozacaktım ve kulübe arkasında kombine alıp maç boyu protestomu yapacaktım. 2 adam alındı 2 adam gitti eksik bölge sayısı aynen yerinde saydı. ben passolig nokta koma gireyim zaman protesto zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın