• 3851
    şampiyon olup 4.yıldızı taktığımız sezonun sonunda adam gibi çıkıp taraftara "bu sene elimiz darda, finansal açıdan zor durumdayız, transfer politikamızı düşük bütçeye göre ayarlayacağız, taraftardan destek bekliyoruz" diyememiş, transfer sezonunun son saatlerine geldiğimiz şu güne kadar türlü türlü bahaneler ve saçma sapan açıklamalarla kredisini tüketmiş yönetimdir.

    geçirdiğimiz transfer sezonunu hepimiz az çok biliyoruz bu yüzden detaylı bir analize girmeyeceğim. bugün şu entryi girmemin tek sebebi hissettiğim kandırılmışlık duygusudur ve bu duygunun burada birçok kişi tarafından paylaşıldığını düşünüyorum. biz taraftar olarak her zaman takımın, hocanın ve yönetimin arkasındayız. ancak söz konusu unsurlar galatasarayın adına yakışır bir duruş sergilemiyor ve kulübün en büyük güçlerinden biri olan taraftarı kandırıyorsa hiçbir şart altında desteği hak etmiyorlar demektir. buna oyuncu da dahil, yönetim de hoca da.

    4.yıldızı aldık, kupaları topladık eyvallah ancak bunları yapan takımın gözlerimizin önünde kötü yönetilmesi ve misyonundan saptırılması kabul edilebilir bir şey değil. yönetim benim gözümden düşeli uzun zaman oldu. hocamızı da geçen sezondan biliyoruz, bu yüzden aldığımız kötü sonuçların sorumluluğunu aldığı sürece ve daha iyisini yapmak için çabaladığı sürece saygımı kazanır. ancak ısrarla takıma zarar veren veya oyundan düşüren hamleler yaparsa zaten taraftar gereken tepkiyi koyacaktır bunu geçen sezon prandellide gayet net gördük. takıma gelecek olursak, bu takım bizi son 4 sezondur hiç yanıltmadı. hangi platform olursa olsun çıktılar aslanlar gibi oynadılar. 6 yedik, 4 yedik, 1 puanla döndük bunlar önemsiz. formayı taşıyanlar o formanın hakkını verdiği sürece de destek sonsuz.

    gevezelik yaptım farkındayım ancak bunu yazmak için de bugünü bekledim. benim için bu yönetim bitmiştir ve umarım en kısa sürede daha fazla zarar vermeden yönetimi bırakırlar. bunun için de sanırım şampiyonlar ligindeki grup aşaması etkili olacak. hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın