resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10087
    hakkında 100 üzerinde entry görünce kötü bir şey olduğunu anladığım ve öğrenince yıkıldığım futbolcu. birader...abi....ya....oğlum ne diyeceğim lan. nasıl lan. nasıl. bu nasıl plan bu nasıl aymazlık. bu nedir amına koyayım. bu nasıl teknik direktör. bu nasıl yönetim.

    ulan takımının ilk 11 oyuncusu gidiyor ilk 11. yerine kimi koyacağız lan şimdi. ulan bu adam gidecek belli. önlem al amına koyayım ya. hadi ben taraftarım. kulüp ile ilgili en büyük bağlantım bu sözlük lan benim. sizin nasıl haberiniz olmuyor ? nasıl önlem almıyorsunuz ? jem mi lan önlem. bilal mi !!!!!! sen kulübün teknik adamısın. sen kulübün yöneticisisin. bu kulübün adı galatasaray ulan. şamar oğlanına çevirdiniz koskoca kulübü yine. şu kulübün başına ne zaman mafya kılıklı tipler geçse kulübün anasını sikiyorlar.

    kulübün 1 senedir forvet, stoper ve sağ beki eksik. şimdi buna bir de ön libero katıldı. bravo amına koyayım bravo. tebrikler.

    melo siktirsin gitsin diyenleri de bu sene göreceğim ben. orta sahada kimse karakter koyamayınca göreceğim ben. deplasman derbilerinde göreceğim. selçuk'a bilal'e sövmeye başlayınca herkes göreceğim ben.

    emeği geçen herkesin ..............................................
App Store'dan indirin Google Play'den alın