resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10052
    kontratının son senesinde üstelik de 32 yaşında olan üstelik de en az 2 ay daha tam verim alamayacağımız adamı 3.7' ye satmak transfer başarısıdır. mancini' yi severim de ondan başka bir hoca da böyle bir transfer yaptırmazdı sanırım. allah inter' e sabır versin.

    tersini düşünün; transferin son günü 32 yaşındaki bir adamı üstelik kontratının son senesinde 3.7 milyon euro bonservis ile alsak tepkiniz ne olurdu?

    umarım haberler doğrudur da ''o paraya'' gitmiştir.

    yahu bu takımdan hagi gitti, bu takımdan popescu gitti, kral hakan şükür gitti... hepsinin de yeri doldu. yerine yeni hagi aradığında dolmadı ama, yerine yeni kaliteli bir hücumcu aradığında doldu. yeni melo ararsan o orta sahadaki boşluk sittin sene dolmaz. ama yeni bir orta saha oyuncusu ararsan o boşluk dolar. adam 32 yaşını doldurmuş, kontratının son senesine gelmiş, verimliliği ilk senesine oranla neredeyse yarı yarıya düşmüş, ve bir de -söylenen doğruysa tabii- 3.7 milyon euro teklif gelmiş. tabii ki satacaksın bu adamı. değerini bulduğunda her adam satılır, sana düşen yerine iyi bir oyuncu bulmaktır. yönetimi melo' yu satıyorlar diye değil, yerine adam bulamıyorlar diye eleştirelim eleştireceksek.

    edit: kontrat yenilemiştik gerçi doğru.
App Store'dan indirin Google Play'den alın