resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4154
    galatasaray kadrosundaki en kötü stoperdir. nasıl en iyi ikincisi oluyor arkadaş. nasıl izliyorsunuz maçları, amuda kalkarak mı izliyorsunuz. bu adam iki senedir sol bekten devşirme hakan balta'yı kesemiyor. mental olarak yok, fizik olarak yok. bir omuzda yere yıkılıyor. dany'den daha saatli bomba gibi. oynadığı her maç en az 1 top ıskası var. ama biz hâlâ aslan semih, haydi semih. geliştirmiyor işte arkadaş adam kendini. hakan balta bile stoper oynamayı öğrendi, semih öğrenemedi. neymiş sakatlanıyormuş, şanssızmış. ee kardeşim melo belinden ameliyat oldu, geldi 1 ay sonra çıktı top oynadı. bu nasıl oluyor ? bir oyuncu sakatlanıyorsa ya kendine bakmıyordur, ya da çok extreme kronik sakatlığı vardır. semih'in kronik bir sakatlığı var mı ? yok. kendine bakmıyor işte. geliştirmiyor. he varsa eğer de yapacak bir şey yok. semih olacak diye beklemeye de gerek yok.

    kendisinden kısa adamlardan kafa topu alıyormuş. #1590940 maç izlemediğiniz o kadar belli ki. millet de ''aaa çok doğru.'' diyor. güya burası bilgi kaynağı. ama işin kaşarları olarak hemen el atıyoruz. kendisinin kafa topu 0'dır. adam büyük bile kendisinden iyi kafa topuna çıkıyor. açın kasımpaşa-galatasaray maçlarını izleyin. 119 maçtır galatasaray'da oynayan bir stoper semih kaya. ben bir tane kornerden çıkıp da baaam diye kafa vurduğunu hatırlamıyorum. hadi golü geçtim çıksın bir tane vursun yahu. ee yok. ha 20 yaşında vuramazsın. derim ki tamam gençtir, öğrenir. adam geldi 24 yaşına. hâlâ yok. 20 yaşındaki semih ile 24 yaşındaki semih arasında 1 gram fark yok. hatta daha da kötüye gidiyor. insan hiç mi koymaz üzerine.

    kafa topu olmayan stoper o-l-m-a-z. bana mascerano demeyenin amk. o herif stoper değil zaten.

    edit: yerli ve evlat sevici hamzaoğlu bile stoper istiyor takıma. forvete ihtiyaç yok burak var, sağ beke ihtiyaç yok sabri var diyen adam. stopere ihtiyaç yok semih var dediğini daha duymadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın