resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3553
    yapıcı bide yapmayıcı eleştiri vardır. ''bok gibi oynuyor, takımdan gitsin.'' demek yapmayıcı kısmına dahil oluyor. ''çalışmıyor, kendini geliştirmeyi durdurdu. arda turan 2 oldu. avrupa'dan bir takımla anlaşması kendisinin yararınadır.'' demek yapıcı kısma giriyor.

    hakkında söylenen iki eleştiride semih'in galatasaray'dan ya gitmesine ya da yedek kalmasına yöneliktir. ama söyleyiş tarzı önemli. semih bu kadarını hak ediyor. prandelli ise hak etmiyor mesela. istediğiniz gibi giydirin.

    kendisini asla savunmuyorum. bakın formsuzluk başka bir şeydir. vücudun futbolda olur, kafan olmaz. hata yapabilirsin. ancak;

    semih'in boyu 1.82. semih galatasaray topçusu. 3 senedir ilk 11 oynuyor. galatasaray'ın tesislerinde kaliteli antrenörler eşliğinde çalışıyor. ujfalusi gibi bir stoperle çalışmışlığı var. kafa toplarında dünya markası drogba görmüşlüğü var. son 3 sezondur çok büyük arenalar da maça çıkmışlığı, edindiği tecrübeler var. rakip olarak; ronaldo'yla, benzema'yla rooney'le, rvp'yle daha kimler kimler ile oynamışlığı var. arkasında onu alkışlayan milyonlarca taraftarı var. var oğlu var yani.

    adem büyük'ün boyu 1.67. adem kasımpaşa topçusu. forma giydiği takımlarda ilk 11 oynuyor. kasımpaşa'nın sik gibi tesislerinde çalışıyor, mersin'de de sik gibi tesislerde çalışırdı. gördüğü en iyi oyuncu babel. semih'in 1.5 sene takım arkadaşı olan drogba'yı rakip olarak bir kaç defa, tv'den chelsea maçları ve playstation'dan görüyor. rakip olarak gördüğü en büyük takımlar; galatasaray, fenerbahçe.

    siz bu iki futbolcunun hava topunda karşı karşıya geldiği zaman ne olmasını beklersiniz ? semih'in adem'i tokatlaması gerekiyor. peki sonuç ? adem'den aldığı 1 tane kafa topu yok. bakın normalde adem'in semih'ten kafa topu almaya çalışması lazım. semih adem'den kafa topu almaya çalıştı. şaka gibi dimi. adem bunu patates etti, yolladı. (bkz: 31 ekim 2014 galatsaray kasımpaşa maçı)

    semih ne yazık ki gelişimini durdurdu. el alemin genç oyuncuları üzerine koydukça bizimkiler geriye gidiyor. her maç hava toplarında etkisiz. kafa ile top uzaklaştırdığı yerlere dikkatli bakın. dün yani (bkz: 4 kasım 2014 borussia dortmund galatasaray maçı)nda ikinci yediğimiz gole bakın. kafa toplarında ne yaptığını bilmiyor. kafası kesilmiş tavuk gibi dönüp duruyor etrafta. bunun formsuzluk ile uzaktan yakından alakası yok.

    bahsi geçen sadece kafa topları içindir. daha adam kaçırmalar, topu uzaklaştıramamalar falan oralara girmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın