• 2302
    transfer sezonunun bitmesine 1 gün kala daha fazla transfer yapacaklarını düşünmediğim takımdır. o halde bir kaç birşeyler karalayacağım.

    yaptıkları transferlerle yönetim kendi üzerine düşeni yaptığını düşünüyorum. e tabi geçmiş yıllardaki başarısızlıklarının da üzerini kapattılar bu sayede. en azından tafatarları sorgulamıyor. şimdi sıra geldi teknik heyetin ve futbolcuların üzerlerine düşenlerini yapmalarına. zaman gösterecek yapabilecekler mi yapamayacaklar mı? bir galatasaraylı olarak fenerbahçe'nin galatasaray'dan daha fazla başarılı olması istemem. bu çok normaldir, aynı şeyi fenerbahçeliler de istemezler.

    fenerbahçe'nin yaptığı transfer taaruzunu kıskanmadım diyen galatasaraylı yoktur herhalde. fenerbahçe gibi kadromuzda revizyon yapmaya ihtiyaç olmamasına rağmen, transfere elzem olan bölgelerimiz vardı ve bu güne kadar gerçekleşmedi.

    geçmiş yıllara bakacak olursak, çok transfer yapıp da başarılı olan takım çok az. benim hatırladığım 2011-2012 futbol sezonundaki fatih terimli galatasaraydı. tabi bu takımın uyumuna ve fatih hocanın çift forvete dönmesine kadar 6 hafta geçti. neyse konumuza dönelim, vitor perreira bu zamanda nasıl bir hoca olduğunu bize gösterecek. yapılan bu büyük transferlerle ya kuyruğuna teneke bağlanıp gönderilecek, yada heykeli dikilecek. arası yok bence.

    büyük takımlar başarılarıyla yada başarısızlıklarıyla öncü olurlar. nasıl ki 2000 dönemi yaşadığımız başarıyla türk futboluna öncü olduk. türk futboluna anelkalar, ortegalar geldiyse bu tabii ki galatasaray sayesinde oldu. çünkü fenerbahçe'de de galatasaray'ı geçme duygusu göründü. 2014-2015 sezonu galatasaray'ın 4.yıldızı kazanmasından sonra da fenerbahçe'de böyle bir değişime ihtiyaç var mıydı tartışılır fakat aziz yıldırım'ın başarısızlığa ve galatasaray'a duyduğu nefreti sonrası böyle bir taaruza girdi. yazının başında dediğim gibi zaman gösterecek başarılı olup olamayacaklarını.

    eğer başarılı olurlarsa bizi başarılı olmak için hamlede bulunmamıza iter, eğer başarısız olurlarsa aziz başkanları kendisini kulüp dışına iter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın