• 30
    kesinlikle cinsel obje olmayan kızlardır. spor müsabakalarında genelde en yaygın ilgi erkeklerin yer aldığı sporlara yönelik olduğu için izleyiciler gerçekten de uzun süreler boyunca hoplayan, zıplayan, götü başı açılan, birbirinin orasına burasına müdahalede bulunan, yerlerde yuvarlan, hatta orası burası gözüken erkeklere maruz kalıyorlar ve hatta bu "oraya buraya" sosyal medyada methiyeler düzülen, adına tezahüratlar bile bestelenen ilginç bir düzen var.

    işte bu düzen bari biraz olsun dengelensin, ayrımcılık olmasın, eşitlik sağlansın ve kimsenin hakkı yenmesin, kimse gereğinden fazla göz önüne çıkıp öteki grubun hakkını yemesin diye biraz da karşı cinsten, belli bir konsept çerçevesinde dans, akrobasi ya da koreografi şeklinde farklı bir yönden ilgi uyandıracak ve yine dikkatle, keyifle izlenecek bir eyleme imza atılıyor ki bence iyi ki de yapılıyor.

    hem belki ponpon kızlar halinden memnundur? gördükleri ilgi ve el üstünde tutulma durumu hoşlarına gidiyordur? zorla değil ya arkadaş, ponpon kızlık genele bakarsak bildiğim kadarıyla bir meslek değil, tamamen gönüllü olarak icra edilen bir hobi. hatta bir spor yani bir sürü idmandan ve çalışmadan sonra onca akrobatik hareket yapılıyor, yatıp yatıp birden icra edilecek bir şey de değil. düzgün bir kondisyon ve sağlam bir fizik de lazım, sağlıklı bir uğraş da hani kendileri açısından.

    saatlerce uçan kaçan erkek izleyince sorun olmuyor da iki tane kız çıkınca mı cinsel obje oluyor? velev ki bazı ateşi yüksek, ergen ruhlu kardeşlerimiz bu kızları gördükten sonra evde otuz bir çekiyorlar diyelim, belki bazı kız izleyiciler de saatlerce ortalığı işgal eden erkek kalabalığından doğanın güzel dengesi gereği etkilenip evde benzer şeyler yapıyorlardır, hatta ilişki çıkartıyorlardır? nesi garip yani olamaz mı, hem kendilerine dönüp de bir sorduk mu?

    ortada bir cinsel obje olma durumu varsa öyle ponpon kız, hoplayan meme, sallanan kalça diye tek taraflı olmaz, asıl cinsiyetçilik ve ayrımcılık budur. eğer öyleyse pekala nonda da, drogba da, emre belözoğlu da cinsel objedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın