• 26
    cinsel objeymiş, pavyon karılarından farksızmış, kadın istismarıymış, saygısızlıkmış, dini hassasiyeti olanları zor duruma sokmaya hakları yokmuş, içgüdülerimiz varmış.

    son zamanlardaki en iğrenç yorumları okudum bu başlıkta, okurken de düşünce yapılarından tiksindim bazı arkadaşların.

    spor sadece spor değil artık, show business. hal böyle olunca da insanları eğlendirebildiğin kadar eğlendirmeye çalışıyorsun dansçı kızlar, kiss camler, ödüllü şut yarışmaları vs. ile. oraya gelen dansçıların da şalvar giyecek hali yok, halk oyunu oynamıyorlar sonuçta. hoplayıp zıplayıp ilgi çekecekler, güler yüzlü olacaklar, estetik görünecekler. amaç cinsel objelik değil estetiklik yani. sikindirik algılar yüzünden sanki kucak dansı yapıyormuş gibi konsomatris muamelesi çekmeye gerek yok kimseye.

    bu saçma cinsel obje mantığıyla mini tayt giyen voleybolcular, şort-etek giyen tenisçiler, mayo tarzı kıyafetler giyen jimnastikçiler ve buz patenciler de cinsel obje. hatta korkarım kısa şort, tayt, mini etek giyip dışarı çıkan kadın için de "böyle giyinen aranıyodur aga yollu bu kesin" falan diye düşünüyor olabilir bu mantıktakiler. hiç "yaee ne alakası var" deyip yemeyin milleti. içgüdüyse onlara da içgüdü, dini hassasiyetse onlara da dini hassasiyet. zaten bunun dinle ateizmle falan da alakası yok, zihniyetle alakası var. yazık cidden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın