resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3361
    adamın menajeri daha bahar aylarından itibaren takım bakmaya başladıklarını açıklamış, oyuncu gitmek istediğini söylemiş, buna karşılık hamza hamzaoğlu kendisi hakkında olumlu konuşup bu sezon için olumlu düşündüğünü söylemiş ama gitme ısrarı sonucunda kiralanmış, hala vay efendim umut, yok efendim olcan, aman üstadım yerli seviciliği bilmem ne zırva.

    bruma'ya zaten 3 hafta birlikte olduğu fatih terim dönemini saymazsak ne sakatlanana kadar mancini, ne gümbür gümbür geliyor denilen yaz döneminden sonra prandelli hamza hoca kadar şans vermiştir. burada şimdi arkasından ağıt yakanların kendisine verilen 10 milyon üzerinden transferinde kimin adı geçmişse iteledikleri dönemde dahi kendisinden umutlu ve topu ayağına her alışında heyecanlıydık. ama olmadı işte, çocuk bir şekilde yapamadı bizde geride kalan 2 sezonda. yasin'in yaptıklarının onda birini yapsa kendisini ronaldo ilan etmeye hazırdık ama bir türlü o verimi alamadık. istediklerini yapamama sıkıntısı kendisini de etkilemiş ki ısrarla şansını başka yerde denemek istedi.

    internet çağındayız, binlerce yıl önceki belgelere basit bir aramayla ulaşabiliyoruz ama takılıp kaldığımız klişeler sanırım bunun gibi basit yeteneklerimizi bile sınırlıyor. örneğin işkembe-i kübraları çalıştırmadan evvel aklımızı ve ellerimizi çalıştırıp en basitinden google'a "hamza hamzaoğlu bruma" yazsak iki ay önce yapılan açıklamalara çok rahat ulaşabileceğiz.

    örneğin,

    "bruma'da ısrar edeceğim"

    hamza hamzaoğlu, portekizli genç oyuncu bruma'nın verilen tüm şanslara rağmen beklenilen çıkışı yapamadığı yönündeki görüşlere değinirken, oyuncuya desteğinin devam edeceğini söyledi.

    gelecek sezon da bruma'nın kadroda olacağını aktaran hamzaoğlu, "kendisinde ısrar edeceğim. özellikleri çok iyi ama sıkıntısı, bunları ne zaman kullanacağını bilememesi. tercih yanlışları var. pas atması gereken yerde dripling yapıyor, şut çekmesi gereken yerde pas veriyor. bu özellikleri oturursa, tutulması zor bir oyuncu olur. kendisinde ısrar edeceğim. sonuçta kulübün bir değeri" şeklinde konuştu.

    şu açıklamalar 30 mayıs'ta maraton programında yapılmış hoca tarafından. bu ve bundan sonraki dönemde bu minvalde yapılan bir çok açıklama çok basit bir aramayla bulunabiliyor.

    misal ben de klişe tutkunlarınca yapılan sığ ve ezber yorumları okumak için sözlüğe girip arama kısmına yazar adı ve içeriğinde hamza hamzaoğlu olan başlıkları yazıp hedefime rahatça ulaşıyorum.

    tavsiye ediyorum, aramaya inanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın