resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4940
    hamza hamzaoğlu aynı yerli muadilleri gibi vizyonsuz bir adam. bunlar özetle :kendileri vasıfsızolduğu için becerikli sporcuları hazmedemeyip onlarla kendini eşitleme yolunu tüm camianın "ortak bir vasıfsızlıkta" buluşmasını tavsiye eden spor adamları. bu vasıftaki adamların içinde var olduğumuz hayatta varacakları yer de taraftarı zıvanadan çıkartmak. zira bunların değişen dünya ile de değişen futbol ile de zerre alakası yok. hala 1970'lerden kalma fikirleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.

    30 yıllık türk futbolu argümanlarını robot gibi tekrarlayacağınıza biraz çalışsanıza be kardeşim? madem çok milliyetçisiniz madem çok vatanseversiniz türk futbolu için çalışın. paraları villaya yatıracağınıza kurun bir altyapı okulu memleketinizde. genç antrenörleri tecrübe/bilgi kazanmaları için yurtdışına yollayın madem çok seviyorsunuz ülke futbolunu. siz daha türkiye'de iş yapacak "kurumlar" kurmaktan aciz heriflersiniz. keşke sadece aciz olsanız aynı zamanda kompleks sahibisiniz. iş yapmıyorsunu yapacak olanların da önünü kesiyorsunuz. sizin etkisiz kaldığınız yerlerde yerli evlatlarınız gerekeni yapıyor çok gördük biz.

    işiniz gücünüz gün boyu bin tane klişe sözü tekrarlamak. öyle adamlarsınız ki kazandığınız başarıları bile insana zehir edebiliyorsunuz. 3 tane kupa kazandı takım ben hiçbirşey anlamadım bu işten. ne yararınız oluyor sizin bu ülkeye? kime ne yol göstermişsiniz? hangi genç futbolcuya hayat vizyonu kazandırdınız? sinan gümüş yedek otururken umut bulut oynuyor amk resmen küfür gibi. bu taraftara saygısızlık da değil taraftara küfür etmektir. onu aşşağılamaktır.

    üstelik aşırı tembel olup da yabancıları yatmaya geldiler diye gören adamlarsınız. on yıllardır zaten yabancılarla gelişmek yerine yabancılarla didişmek tercihini yaptığınız için kendinizi de türk futbolunu da batırdınız. sizin hayalinizdeki klüp yapısını da çok iyi biliyoruz biz;yerli futbolcuların terör estirdiği, canı istediği zaman oynayan, taraftarın maraba gibi görüldüğü bir çöplük. bir galatasaraylı olarak çok gördüm böyle olayları da böyle takımları da.

    yahu arkadaş bıktım usandım yemin ederim. biz bu klübü 3-5 tane vasıfsızı zengin etmek için mi tutuyoruz? insanın hakikaten midesi bulanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın