resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1509
    kendisinin sportif direktörlüğe getirilme ihtimalinin bile konuşuluyor olması galatasaray'ın düştüğü acınası durumun bir tezahürüdür. ben zaten artık ortamlarda batıya açılan pencere muhabbeti yapanların ağzına terlikle vuruyorum da, bu kadar da orta doğulu olmayalım artık yahu. yani 1 kulüp aynı hatayı defalarca tekrarlar mı? bu kulüp ne çektiyse kendi evlat(!)larından, efsanelerinden çekmedi mi? daha 15 gün önce başka bir efsaneyi çiğneyip tükürmüş bir kulüp, şimdi yenisine göz dikecekse yazıklar olsun.

    galatasaray artık özüne dönmelidir! gerçek özüne dönmelidir! galatasaray'ın özü yeniliklere açık olma, muhafazakarlıktan sakınma, ilk ve öncü misyonunu taşıma olmalıdır.

    bıktık, usandık artık bu yerellikten, lanet olsun, nereden bulaştı bu insanlar kulube! fransız kültürüne yakın olmasıyla övünen, her zaman tırnak içinde batı değerlerine sahip çıkan, kuru milliyetçilikten, adamcılıktan, hemşericilikten, evlatçılıktan uzak duran kulüp ne hallere düştü.

    fenerbahçe bile bu zihniyetten kurtuldu, hocasını, sportif direktörünü avrupalı mantalitesindeki insanlarla değiştirdi, emre belözoğlu gibi evlat kere evlat, camianın göz bebeği adamı tek kalemde sildi attı. bizim başımıza musallat olan bu adamlar neyin peşine düşmüş, artık isyan etmemek mümkün değil!
App Store'dan indirin Google Play'den alın