resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 836
    --- ahmet cakar mode on ---

    burada yazacaklarimin hic biri bilgi urunu degildir. zaten son 12 senedir yurt disinda yasayan biri olarak kulube yada kulupteki herhangi birine de bir yakinligim yok. sadece gozlem..

    derin galatasaray hepimizin malumu. bizim haberimiz olmayan isleri yapan, yeri geldigi zaman arkamizdan is ceviren bir yapi var. bu yapi bir sekilde 2015 - 2016 sezonunda fenerbahce'nin sampiyon yapilacagini ogrenmis olabilir. hal boyleyken bu sezonu cok fazla hasar gormeden atlatmak uzere kayyum denilen bir yonetimle gecistirmek istemis olabilirler.

    kulubun ileri gelenlerinin pek cogu is hayatindan. baskanlik doneminde yapacaklari kendilerinin is dunyasindaki yerini etkileyebilir.
    belki de ic pazarla pek fazla isi olmayan, daha once adi cok duyulmamis birini baskan yapip bu zararli donemi atlatmak istemis olabilirler. malum, su yonetimin bu yaptigi isleri kim dusunse aklina taraftarin tepkisi gelecek. adnan polat gibi bir adam olsa isleri sekteye ugrayabilir. ama ozellikle dis pazara hitap eden bir hotel (yada hotel zinciri; adamin kac hoteli var bilmiyorum) bu durumdan en az zararla cikabilecegi icin kendisi baskan yapilmis olabilir.

    --- ahmet cakar mode off ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın