resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 827
    daha ilk secildigi gun salonda tesekkur konusmasi yaptiktan sonra salonun rerere rarara tezahuratina baslamasi ile gaza gelip bagirmaya baslamasi ve salonun sustugunu farketmeyip, mikrofonda re re re sesinin tek kendisinden gelmesi cok komigime gitmisti. aslinda o konusmasini dinlerken kafamda soru isaretleri baslamisti kendisi ve zekasi hakkinda. hitap yetenegi kisitli, tip ve durus olarak alistigimiz galatasaray baskanlarindan farkli bir profildi kendisi.

    ve o meshur tuvalet muhabeti takip etti. koskoca galatasaray baskani tuvalette taraftarla transfer konusuyordu, bari ellerini yikasaydin baskan, kameraya el sallayacagina.. ufak detaylar degil mi ? ama kendisi hakkinda bir fikir sahibi olmak icin guzel doneler. siz hic bir galatasaray baskanini tuvalette gordunuz mu? ben gormedim.

    sonra yalanlar basladi. hic hayalini kuramayacagimiz bir sponsor bulunmustu, sali gunu transfer bombalari patliyordu. stadinda uzeri kapanacakti. bir yalan, diger yalanlari takip etti. aliskanlik olmustu artik. bir ozbek yetmedi, bir de robert ne diro tarzinda bir mehmet ozbek'imiz cikiverdi piyasaya. formalarin gec cikmasi, milletin 4.yildizi unutmasi, sabri'ye verilen kontrat, gereksiz yere doldurulan topcular, kisacasi sampiyon olup, 4.yildizi takmis bir galatasaray'i tam 93 gunde icinde bulundugu su kaotik hale getirmeyi basarmis bir baskandir dursun aydin ozbek. kendisi icin 10.haftayi goremez istifaya davet edilir demistim arkadas ortamlarinda, sanirim cok iyimser konusmusum. ben simdiden soyleyeyim.. dursun ozbek eger galatasaray'i gercekten seviyorsan hic durma, simdi : istifa, istifa, istifa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın