• 13145
    acil sağ kanat oyuncusuna ihtiyaç duyan takımdır. bu takımın ideal hücum hattı bana göre şudur:

    ---------poldi
    yasin - wes - transfer

    yasin'in yeri ne kulübedir ne de sağ kanattır. bunu 24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor maçı'nda da çok net gördük. kendisi en verimli olarak solda oynamaktadır. aynı şekilde poldi'den de sağ kanatta faydalanmamız çok zor. yine 24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor maçı'nda bunu da çok net gördük. forvete kaydıktan sonra ne kadar etkili olabileceğini gördük. wes de mutlaka kendi yerinde, yani forvet arkasında oynamalıdır. hiç başka maceralar aramaya lüzum yok.

    bu noktada çok bariz bir şekilde sağ kanat eksikliği göze çarpıyor. şimdi akıllara bruma neden gönderildi sorusu gelecek tabii ki. inanın hiç bilmiyorum. şu dizilişte bruma çok faydalı olabilirdi. en azından yasin'le birlikte adam geçebilen bir oyuncu daha olurdu sahada.

    şu an elimizdeki safkan sağ kanat sayısı=0. evet, yazıyla sıfır. hadi sinan gümüş var diyelim. ona da hoca şans vermiyor katiyen. oraya yasin'i devşirmenin manası yok. adamın en verimli olduğu yer sol kanatken, verimini neden yarı yarıya düşürelim? umut'u hiç söylemiyorum bile. emre desen zaten kanat değil o da devşirme. jose'yi oraya yazanlar oluyor. o da devşirme amk. resmen takımda kanat oyuncusu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın