resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9455
    topla olan münasebeti tamamen yetenek işidir. bakın umut bulut otuz yıl otuz metreden atılan topu kontrol etme çalışması yapsın yine o topu kontrol edemez. adamın ayakları buna yatkın değil çünkü. ancak koşmayı öğrenir, birebirde yıkılmamayı öğrenir, savunma yapmayı öğrenir. ama pas verirken nokta pas atmayı öğrenemez çünkü allah ona bu yeteneği vermemiş. umut omur boyu kazma kalmaya mahkum bu yuzden. burak da aynı şekilde. sen simdi burak süper duvar olsun muthis pas yapsin istiyorsun ama yapamaz. adamin topu kontrol etmek konusunda yetenegi sınırlı. tıpkı çalım yetenegi gibi. ama burakin baska bir allah vergisi yeteneği var. burak bi sekilde golun olacagi yerde oluyor. bakin eski burak entrylerine. hep yorumlar ayni. "burak yerine bu pozisyonda kim olsa o golu atardi ama yine burak'a denk geldi. gelip yine basliginda kral yazcaklar amk." heh işte üstüne bastın kardeş kaldir ayagini. burak yilmazin yetenegi de bu. eger bu sacma sapan gol pozisyonlari, bos kaleler, tek topa yaptigi vurus inanilmaz kotu de olsa o golu yapmasi tesaduf degil. cunku adam nerede olmasi gerektigini biliyor. sezgi mi dersin futbol bilgisi mi dersin bal mi dersin bilmem. ama gercek şu ki burak olmadiginda biz o golleri atamıyoruz. o pozisyonlara giremiyoruz.

    sen şimdi burak yilmaza yine bindir. yine elestir. ilk onbirde isteme. ona lafim yok. ama adamin elinde olmayan yetenekler icin adami suçlama. gelistirilebilecek seyler ustunden yine kiz. kosmuyor de savunma yapmiyor de. ama adam geçemiyor diye buraka kufretme. bu gelistirilebilir bisey degil cunku. ama burak gozumde hala en fit turk oyuncudur. hucumda kosu bakimindan hala en iyi kosulari yapan oyuncudur. burak iyi kontrol yapamaz ama iki kosuyla arkadaslarina ve kendine alan yaratir.

    burak yokken pozisyon kisirligi cekmemiz tesaduf degil o kosulari yapip savunmayi karistirip yipratan forvetin olmayışıdır. yanina bi tane de yetenekli dediginiz gibi top tutan adam alirsaniz tatlarindan yenmezler. ama hala burak su topu kontrol etmeyi ogren aq demeyin, omur boyu ogrenemeyecek cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın