resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 774
    şark kurnazı, taraftarı salak sanıp aklınca en ciddi rakiplerinin yaptığı transferlerin hemen ardından asparagas ibrahimoviç haberlerini medyaya servis edebilecek kadar da aciz bir isim,daha sonra işin içinden çıkamayacağını anlayınca da aylar sonra, ibrahimoviç transferini yalanlamak anca aklına geliyor.

    galatasaray taraftarı kulübün çıkmaz bir yolda olduğunu, zor günler geçirdiğinin zaten farkında,istediği belli bu takıma sağ bek, stoper, forvet alacaksın bu kadar. senden kimse dünya yıldızı istemiyor ama sen rahat durmuyorsun be adam! iki de bir çıkıp yıldız da yıldız getireceğim mavraları sallıyorsun,beceremeyince de uzatılan her şeye saçma sapan konuşup taraftarı aklından ediyorsun.

    bu tarz isimlerin, liseli dedelerin iteklemesiyle seçildiği kulüp başkanlığının bu tosuna fazla bol geldiğinin de farkında herkez. başa geldi çare yok çekeceğiz orası belli, bari makul seviyede açıklamalar yap taraftarı salak yerine koyma. takım kötü, eksikler belli çözüm de belli carole ve benzeri doğru dürüst isimleri getirsen kim sana kızar ki ama sen para yok da para yok diye ağlamaya başlayıp adı sanı duyulmamış isimleri(çöp) takıma doldurup sabri denen yıllanmış futbolcuna ,haketmediği herkesçe kabul gören zam yapıyorsun sonrada taraftardan destek bekliyorsun şaka mı bu şimdi?

    aylardır belli olan eksiklerin yerini doldurmaktan aciz,dört yıldızlı,şampiyonlar ligine doğrudan katılacak takıma sponsor bulamayacak kadar beceriksiz,gözünün önündeki futbolcuları bir bir elinden kaçıracak kadar vasıfsız hepimizin sevdiği melo'nun elinde komedi duruma düşen koskoca galatasaray kulübün gördüğü en basiretsiz başkan umarım en yakın zamnda en az zararla gidersiniz.

    not:sözlükte bu düşüncelerimi yazabilmek için aylarca uğraşmasam,bu yönetime daha ne afili cümleler kuracağımı hatırlatmak istedim. elbet birilerinin eşi dostu ne bileyim bir yakını okur yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın