resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3343
    bruma'nın u20 turnuvasındaki videolarını izlemiştim. o en iyi anları toplanarak oluşturulan videolarda bile ben ceza sahasının içine kadar elit oyuncular gibi girerim ancak girdikten sonra amatör bir oyuncu gibi bitiricilik sergilerim diye bas bas bağırıyordu. scout raporunda bu duruma değinilmemişse scotuing, değinilmişse fatih terim hatası bi transfer. evet hatalı bir transfer. çünkü kendisi tarihimizin en pahalı transferlerinden birisi. 10 milyon euro bonservis sonraki satıştan yüzde ve bir sürü bonus ödeyeceğin oyuncu daha kariyerinde doğru düzgün a takım seviyesinde maç yapmamış.

    fatih terim ben onu adam ederim dedi. gazlarım motive ederim çalıştırırım bitiricilik sorununu da çözerim dedi ve çok istedi bruma'yı muhtemelen. çünkü bruma bitiricilik sorununa rağmen inanılmaz bir gelecek vaad ediyordu. bir de adam cristiano ronaldo, nani, quaresma, figo, simao gibi kanat oyuncuları yetiştirmiş sporting lizbon'un son yetiştirdiği kanat oyuncusu. bu da cv sini önemli kılan bir durum.

    bruma 17 yaşında türkiye'ye geldi. babasını kaybetmiş küçükken. terim'i yeni babası bilmişti. geldikten 2 3 hafta sonra yeni babam dediği adam kovuldu takımdan. terim'in gidişi en çok bu 17 yaşındaki çocuğu olumsuz etkiledi. ardından terim'in yerine gelen mancini maç öncesi basın toplantılarında bruma a takım seviyesinde bir oyuncu değil kiralanması lazım şöyle böyle bişeyler diyerek bruma'nın özgüvenini yerle bir etti ve bruma için asıl kabus o zaman başladı. o sonradan girdiği antep maçında ve beşiktaş maçında olsun ardından oynadığı rize maçında olsun bizi inanılmaz heyecanlandıran bruma mancininin bu sözleriyle ritmini kaybetti ve bir kupa oyuncusuna dönüştü. ardından kupa maçlarında çapraz bağları kopunca türkiye'de yaşadığı tramvalara bir yenisini daha ekledi.

    kimse gitmesinde hamza hamzaoğlunu sorumlu tutmasın. adam ben türkiyede mutsuzum, la liga fırsatını değerlendirmek istiyorum demiş. türkiye onun yıldız olarak gelip 3 hafta sonra yeni hocası tarafından yerden yere vurulduğu ardından çapraz bağlarını kopardığı bir ülke çünkü. hamza hoca bruma'yı oynatmamak için umut'u sağ açık telles'i oynatmamak için olcanı solbek oynattı gibi saçma teorilerinizi bir kenara bırakın. 5 yabancı oyunculu ilk 4 ünün muslera chedjou sneijder ve melo olarak tartışılamadığı bir sistemde hamza hoca bruma'yı oynatabilmek için olcanı sol bek, telles'i oynatabilmek için umut'u sağ açık oynattı çünkü. kendisi bruma'nın ruh halini çok iyi anladığından gitmesine izin verdi.

    son 2 sezon izlediğimiz bruma elimizde patladı bu çok net. ama kendisi hala potansiyelli bir oyuncu ve ileride büyük bir yıldıza dönüşebilir. büyük bir yıldıza dönüşürse de türkiye'de dönüşemez. çünkü bruma için türkiye= tramva. ilerde çok büyük bir yıldız olur ve kitap yazarsa eminim türkiyedeki ilk 6 aynın mükemmel başlamışken tam bir tramvaya dönüştüğünden de bahsedecektir
App Store'dan indirin Google Play'den alın