• 4142
    lise olayını halledemediği sürece hep aynı yağında kavrulup, lig başarılarıyla övünmeye mahkum olacak olan takımımdır.

    galatasaray'a sponsor olabilecek yüzlerce zengin iş adamı var fanatik galatasaraylı. ama neden olmuyorlar?

    öncelikle ne kadar sallasak da fenerbahçe açısından bakalım konuya. fenerbahçe'nin zengin iş adamları var da bizim yok mu? var tabi ki. ama fenerbahçe'ye niye acıbadem, ülker, doğuş, hatta güncel olarak şu sıralarda yandex ceosu galatasaraylı olmasına rağmen fenerbahçe'ye sponsor oluyor?

    çünkü fenerbahçe'nin zenginleri biliyorlar yarın öbür gün aziz yıldırım gittiği zaman bu klube üye olup cok rahat başkan olabilirsin, sevilebilirsin...
    lakin galatasaray öyle mi? zengin bir iş adamı galatasaray'a sponsor olma adında para akıtsa kulube yarın öbür gün başkan olma ihtimali çok çok düşük hatta yok gibi. niye? bu lise denilen kokuşmuş düzen yüzünden. adamlar hep kendi içlerinden olanları tutuyorlar. hatta ileri gidiyorum adnan polat her ne kadar sevmeyip başarısız bulsam da kendisini liseli olsaydı ibra edilmişti.

    şimdi sana soruyorum galatasaraylı? diyelim ki çok zenginsin koç, sabancı kadar malvarlığın var. galatasaray'a da üyesin. başkan olamayacağın, ya da başkan olmayı geç, sevilmeyeceğin, desteklenmeyeceğin bir camiaya paranı akıtmak ister misin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın