• 13062
    bu transfer döneminde gereken noktasal hamleler yapılamdı ama gerekli olan rotasyona iyi parçalar aldığımızı düşünüyorum. bizim ihtiyacımız olarak en elzem olması gereken sağ bek ve orta saha transferiydi. defans da eklenebilir bu zaruriyete; fakat ilk etapta olması gerekenlerin arasında forveti koyamıyorum. ben de burak'ın bizim ihtiyacımız olan forvet olmadığı konusunda hemfikirim bir çok kişiyle. buna rağmen elde burak ve podolski varken tutup da yüksek meblalar harcayıp adam getiremeyecek olduktan sonra buraya rotasyyona bir oyuncu yeterli görüşündeyim ilk etap açısından.

    şu anki kadromuz itibariyle melo'nun kaldığı ve transfer gelmediği varsayımı üzerinden konuştuğumda orta sahamız melo varken bile güçsüz kalıyor. tabiri caizse ciğersiz gattuso gibi birisini de getirmedikten sonra burayı üçleyerek ve sneijder'i de önlerinde baklava sisteminde kullanmamız daha uygun olacaktır. orta saha rotasyonumuz yaşlı ve teknik bir kadro ve buradan dezavantaj yaşamamamız için ortasaha üçlenmeli ve gerekirse kanatlardan feragat etmeliyiz. açıkçası jose rodriguez buraya üçüncü olarak iyi oturabilir kanaatindeyim.

    aynı zamanda forvet konusunu da düşünmek lazım ki podolski de burak da kanatta oynayamayan, oynadıklarında da verimi düşen oyuncular. tek forvet oynama konusunda da çok maharetli olmadıkları aşikar. ikisi de ikili forvette daha başarılı olacak yapıdalar ve birbirlerini taşıyabileceklerini düşünmekteyim.

    kısacası olmazsa olmaz sağ bek transferiyle şu anki kadromuza en uygun sistem bana kalırsa

    http://galatasaray11.com/...za-uygun-sistem-3521 olacaktır
App Store'dan indirin Google Play'den alın