resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 761
    bazen düşünüyorum bu ligde herşey bir yerlerden ayarlanıyor. geçen sene fenerbahçe transfer yapmadı ve biz şampiyon olduk. bu sene biz yapmıyoruz fener yapıyor. lig içi dengeleri korumak adına fenerbahçe de 4. yıldızı takarsa lig daha dengeli olur. bir onlar bir biz seviniriz ve böyle kardeşçe yaşar gideriz.

    başkanlık seçiminde doğru düzgün adayların çıkmamasından zaten iyie kıl kaptım. koskoca galatasaray'a başkan olmak için can atan o kadar insan varken neden hiç tanınmayan adamlar başkan adayı oldu ve içlerinden dursun özbek seçildi. kazandığı birşey olmadığı gibi kaybedecek birşeyi de olmadığı için mi diye düşünürüm. siz bu sene ara verin fener şampiyon olsun biraz denge saylayalım ligde denilmiş olabilir mi? bu ülkede herşey olacağı için bana hiç garip gelmiyor bu düşünce.

    bakıyorum 4 senede 3 şampiyonluk kazanmış, her sen cl'den tonla para kazanmış, hiç olmadığı kadar kombine ve forma satışlarından para kazanmış bir kulüp bir anda neden iflasla başbaşa gelir? neden forma sponsoru bulamıyoruz? neden türk telekom 3 büyüklerden sponsorluk desteğini çekti?

    şike olaylarından sonra fenerbahçe'ye bir kıyak sezon mı geçilecek? kafamda deli sorular.
    dursun özbek de takındığı tavırla bu düşünceleri iyice sağlamlaştırıyor. çünkü galatasaray hiç bu kadar silik bir başkan profiliyle karşılaşmamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın