resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 760
    benim hatirladigim galatasaray baskanlari arasinda karizma eksikligini bu kadar aci bicimde yasayanini gormemistim. hitabet yetenegi hayli dusuk: konusurken cumle kurmakta zorlaniyor, yarim yamalak bir seyleri bir araya getiriyor. gunun birinde bir kanala roportaja cikarsa iyi bir muhabir onlarca manset toplayabilir ozbek'ten. isin garibi, liseciligin galatasaray'i elit tutacagi argumaniyla savunuluyor olmasi. e ozbek hangi kategoriye giriyor o zaman?

    galatasaray'in problemi ulkenin problemi. iyi ve vasifli yonetici cok cok az. galatasaray'in hatasi kulube yararli olacak insan havuzunu illa da liseli olsun diye yok yere iyice kucultmesi. buyuk cogunlugu akp karsiti olan kongrenin, ulkedeki secimlerin parmak gostermeyle yapilmasindan sikayet ederken kendi kuluplerini demokratik bir ortama acmaya bu denli korkmalari neden?

    neden galatasaray 20 senedir borc bataginda? neden altyapi ileri degil surekli geri gitti? neden yillardir ne bir tesis eklenemiyor? ada meselesi neden cozulemedi hala? cati neden kapanamiyor? metro neden yapilamiyor? galatasaray'in neden hala bir pilot takimi yok? takimin neden oturmus bir oyun anlayisi, futbol akli yok? basketbol takimlari neden 3 yilda bir sifirdan basliyor? futbol takimi neden surekli dibe vurup cikiyor? galatasaray ulkenin en global markasi olmasina ragmen neden sponsor bulamiyor? galatasaray neden kap bildirimlerinde oyunculara yapilan bazi odemeleri gizliyor? galatasaray'da neden "baskanin danismani" diye surekli tartisilan garip bir sadrazam pozisyonu var? galatasaray neden 1-2 sezon disinda transferde bu kadar basarisiz?

    dursun baskan gider, ahmet mehmet baskan gelir. bu kafa hic degismez.
    bu sozkonusu kafa kucumsedigi, cahil cuhela takimi dediklerinden bir adim oteye bu yuzden gidemiyor 15 senedir, cunku yetersizligini goremiyor kibirinden.

    oturun agalar tevfik fikret salonunda, boburlenin, ne de olsa galatasaray'in seckin uyelerisiniz. 12 yasinda girmeye hak kazandiginiz okulun kaymagini 70inizde dahi yemekten cekinmediginiz icin hepinize tebrikler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın