• 417
    15 ağustos finansal fair play görüşmesinin dümen olduğu ortaya çıktığına ve hala daha utanmadan ibra goygoyuna devam edildiğine göre belli ki artık transfer falan yapılmayacak..

    ben hala korktukları için niasse'yi son ana kadar beklettiklerini düşünüyorum..

    niasse umut'tan iyidir tabi, o ayrı mesele..

    ama umut'a da olcan'a da yasin'e de emre çolak'a da razıyım, jem karacan ve bilal'e de razıyım, hakan balta'yla koray günter'e de razıyım, valla yekta'ya bile razıyım lan, ama yeter ki bir sağ bek alınsın..

    sağ bek alın, daha başka adam almayın, kabul, valla susacağım artık.. şu anki halimize razı olup; söylediğiniz tüm yalanları, çevirdiğiniz bütün tezgahları bir süreliğine göz ardı edip ligi ve şampiyonlar ligi'ni takip etmeye başlayacağım..

    ama sağ bekimizin sabri olması, şu anda takımımızdaki her türlü melanetin sembolüdür, o sürekli bahsedilen çapsızlığın özüdür; kalitesizliğin vücut bulmuş, sahada koşan halidir..

    bunun galatasaraylılıkla, takıma destekle falan da alakası yok..

    bugün fener'in orta sahada josef de souza ya da ozan tufan yerine selçuk şahin'le sözleşme uzatıp ilk 11 oyuncusu yaparak sezona başlaması veya beşiktaş'ın quaresmayı değil de uğur boral'ı takımda tutup sol kanatta ilk tercih olarak oynatacak şekilde bir kadro kurması ile galatasaray'ın sağ bekinde sabri'nin oynaması arasında hiç ama hiçbir fark yok..

    o zaman düşünebiliyor musunuz fenerli ve beşiktaşlıların tepkisini ve bizim bunlarla nasıl taşak geçeceğimizi? çünkü bu durumla sadece taşak geçilir, başka bir şekilde yaklaşılamaz bu saçmalığa..

    sivas maçını 90 dakika yüzüm asık izledim, geriye düştüğümüz için falan değil, galatasaray'ın sağ bekinde hala sabri sarıoğlu oynadığı için..

    olmaz abi, olmaz.. aydın ve sercan gittiğine göre* geri kalan herkes mecburiyetten kabulüm ama sabri değil.. hem sabri'yle yola çıkıp hem de taraftarın sakin olmasını bekleyemezsiniz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın