• 13037
    yapılacak 2 mantıklı transferle, en azından devre arasına kadar sıkıntıları bir nebze azaltabiliriz. bu iki transfer de isimleri basında, sosyal medyada da geçen oumar niasse ve dante.

    hamza hamzaoğlu sağ bek almayacak büyük ihtimal. artık adamların ne olduğunu anladık, kendi bildiklerini okuyorlar. sabri sarıoğlu'nun da olmayacağını anlaması 1-2 hafta sürecek. tarık çamdal'ı deneyecek o da olmayacak. dante transfer edilirse semih veya chedjou sağ bek oynayabilirler. semih'in sağ bek oynadığı birkaç maç hatırlıyorum. hücumda ne kadar kısıtlı olsa da, sağ tarafımızın asıl sorunu olan savunma kısmında yeterli olur. chedjou için de: önceki sezon bazı maçlarda 3 defans ile oynuyorduk ve chedjou sağ tarafta oynuyordu. bazen iyi bindirmeler, iyi ortalar yaptığını hatırlıyorum. zaten tekniği, oyun görüşü epey iyi bir oyuncu.

    forvet için niasse adı geçiyor zaten başka adam almayacaklar. sürekli bazı isimlerle taraftarları, medyayı oyaladılar ama baştan beri niasse idi hedef herhalde bunu artık bilmeyen yoktur.
    niasse nasıl futbolcu bilmiyorum çok izlemedim ama umut bulut'tan kötü olmasına ihtimal vermiyorum. hem burak yılmaz'ı hem podolski'yi hem yasin'i yedekler. hatta top kontrolü, havadan gelen topları indirmesi falan burak yılmaz'dan iyiyse ilk 11'e de yerleşir.

    benim futboldan çok anlamayan, sadece normal bir izleyici olarak yorumlarım bunlar. olur, olmaz bilemeyiz yani ama biraz bakınca mantıklı da duruyor.(u: :()
App Store'dan indirin Google Play'den alın