resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9324
    burak la liga gibi bi ligde bi takima gitse ne guzel olurdu. senede 30 gol atardi, taraftarlar bagrina basardi. burda insanlar burak gelse de 17yi giyse ah ah derlerdi.

    ben sirf kontratı nedeniyle gitmesini istiyorum burakin. yoksa kucumsediginiz gibi bir adam degil. gittikten sonra da beklendigi gibi burakla tasak gecilmek yerine kilidi acamadigimiz her maç burada basligi hortlayacak.

    her mac aynı teraneyi goruyoruz. burak gol atinca burda bazi tipler türüyor. burak yerine kim olsa atardi o gol keh keh diye. ama ne hikmetse o gol hep buraka nasip oluyor. iste anlamadıkları kısım bu. golculuk sezgi isi. dogru yer dogru zaman dogru vurus. burak bazen dogru vurusu yapamasa da hep dogru zamanda dogru yerde olmayi biliyor. galatasaraya bi bakin. burakli ve buraksiz oyun siyahla beyaz gibi oluyor. burak yokken asla delici bir hucum yapamıyoruz. top dolastiran, cexasahasina girmekte zorlanan bir galatasaray oluyor sahada. nezaman burak giriyor, bir anda hucumdaki pozisyon sayimiz iki uc katina cikiyor.

    ama her boku futbol bilimi cart curt diye sayfa sayfa anlatan futbol bilginleri bunu sansa bagliyor. evet dostum burak sansa atiyor o golleri, inzaghi de 300 golu hep sansa atti. zaten orda baskasi da olsa baskasi da atardi o golu. ama iste zaten cevap orda. baska kimse orda olmayi beceremiyor. kapiş?

    bence burak gitmeli. sozlesmesi ilerleyen yillarda belimizi bukup elimizi agirlastiracak cunku takim kurarken. ayrica bence burak gibi hirsli ve taraftarlarca sevilip bağrına basilmayi hakeden bir adam artik biraz sevgi gorebilecegi bir tribunu hak ediyor. burak misler gibi gtsin westhama, orfa atsin gollerini, bize de hatri sayilir bir para getirsin. burak mutlu biz mutlu herkes mutlu olsun.

    en cok burak icin istiyorum bunu. cunku hak ediyor. hakan sukurden baskasina kral lafi yakismadi yakismayacak. ama yebi nesilden birine illa kral denecekse bu burak yilmaz olacak. bu boyle, sevsen de sevmesen de.

    umarim sekiz dokuz gibi bir fiyata satariz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın