• 4694
    gece gündüz çalışıp eve ancak uyumaya gelmiş fakir babanın onu da istiyorum bunu da istiyorum diyen şımarık ağzı burnu kırılası terbiye edilesi çocuğudur. bunda çok sevdiğim ünal aysal'ın payı da var bir gerçek ve bu konuda esaslı bir eleştiri de alabilir, hakkıdır. ama galatasaray taraftarının şımarıkları dağları dereleri aştı artık. kulübün parasının olmadığını bile bile ibrahimovic'i ağzından düşürmeyen, yine kulübün parasının veyahut imkanlarının olmadığını bile bile her seferinde "1 sağ bek+1 kanat+1 defans+1 forvet" isteme cüretini gösteren aslında kulüp ve kulübün geleceğiyle zerre ilgilenmeyen belki transfer şampiyonu rakibinden geri kalmamak için belki ego mastürbasyonu için ağlayan zırlayan insanlar birçoğu.

    yönetimin eleştirilebilir yanları var elbet ancak öyle eleştiriliyor geliyor ki kafayı yememek namümkün. adam gelmiş sırf fiyakalı transferler yapmadı diye ya da kendince eksik gördüğü bölgelere transfer yapmadığı için sayıp sövüyor bunların en acısı o zaman bu göreve niye talip oldunuz diye sorguluyor, çünkü arkadaş için önemli olan sadece bugünü düşünmek ve bugünle gülmek eğlenmek istiyor 5-10 sene sonrası sikinde değil inanın. sabri ile sözleşme yenilenmesi sıkıntı ve kabul edilebilir değil ve bunu zamlı yapmak çok çok büyük bir hata ancak burada suçun tamamen idari kadrodan ziyade tamamen teknik kadroda olduğunu düşünüyorum.

    benim görüşümce bugünün yönetimi ve özhan canaydın yönetimi birbirine oldukça benzer, ikisinin de ilk amacı mali yapıyı düzenlemek galatasaray'ı güzel yarınlara hazırlamak bunu yaparken bile aslında bakıldığında başarılı sayılabilecek transfer hamleleri var. ve yine takımın eksik bölgelerine transferi ben de isterim ancak bunu şu an içinde bulunduğumuz maddi yapıdan bağımsız olarak istemek ve ya düşünmek yukarıda da belirttiğim gibi şımarıklıktır. korkmaya da gerek yok ortada herhangi bir küçülme politikası falan yok sadece daha ekonomik ve hesaplı hareketler yapılıyor. ayrıca yaranılmıyor zaten. geçen sene herkesin dilinde olan amatör branşlardaki parasızlık, maaş skandalları futbol takımının başarılarından gelen paralarla örtüldü ancak kimse şu an konuşmuyor çünkü artık çatlaklar yok, kapandı, oradan vuramıyorlar ama bu sefer de futbol takımı için sesler yükseliyor ki insan bu şımarıklığı da anlayamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın