• 12999
    hamza hamzaoğlu'na göre madem eksiği yok, real madrid'le oynarken niye eksiklerimizi göreceğimizi söyledi?

    sağ bekte sorun yok diyor. form tutunca daha iyi olacakmış. sabri'nin gidip dönmemesi formsuzluğuyla ilgili mi? 10 senedir form tutamadı mı yani bu adam?

    hazır yabancı yerine yerli tercih edermiş. şu cihanda fiyat/performans olarak en düşük verimi veren ırka neden bu kadar takık? kendi oyuncumuza güvenmiyormuşuz da, tırıvırı. yahu senelerdir güveniyoruz da ne oluyor? ortalama 6 senede bir uluslararası turnuvaya katılıyoruz. o çok güvenilen yerlilerimizi şampiyonlar ligi takımlarına beleşten öner bakalım, kaç tanesi kaçını alıyor.

    yok yani, illa göz göre göre rezil edecekler. 3 kupayı da zannedersin tankla tüfekle rakipleri yerle yeksan ederek aldık. ne organizasyon var, ne topa sahip olma var, ne bir oyun stili var.

    allah peygamber rızası için şu takıma bir sağ bek, bir stoper ve bir forvet(u: niasse dışında "burak"ı kesecek biri) alın. ya yedek kaleci de istemiyorum. ama orta sahada kim form tutsa tutsun, selçuk'u kesmeyeceksin, sakat ya da cezalı olmadıkça burak'a bizi mahkum edeceksin, yabancılardan ilk kötü oyunlarında formalarını almaya da meyillisin ama allah rızası için şu takımı yeterli görme. kibir mi, gereksiz gurur mu oldu, kör oldun zafer sarhoşluğundan kör ! kan ağlıyor takım, süt bekleyen bebek misali sağ bek diyor, stoper diyor, forvet diyor. aslında orta saha falan da diyor da oraya gelmiyorum bile. ne diyeyim real 8'lik etse bile, henüz form tutmadık diyecek kadar körsün.

    (bkz: hamza hamzaoğlu'na mektuplar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın