resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3340
    yeterince şans falan bulmayan, bulduğu kadarını ise genel kanının aksine gayet güzel değerlendiren oyuncumuzdur. bu çocuk olaylı beşiktaş maçını getiren isim drogba ile birlikte, ilk geldiği zamanlar sahaya çıktığında tüm sahayı çalımlıyordu da pas verecek adam bulamıyordu herkes statik oynadığı için. saçma sapan bir zeminde çapraz bağları koptuktan sonra geri geldiğinde ise yüzüne bakılmıyordu neredeyse. hamza hoca başlarda forma verse de tam özgüvenini kazanacağı büyük maçlarda hep formayı aldı kendisinden ve umut'a verdi. üstelik ters ayaklı sol kanat oyuncusuyken adamı sağ kanat yapmaya çalıştık. hadi çocuk değil 25 yaş üstü iyi kötü tecrübesi olan bir isim olsa* ters kanatta da oynar alışır oraya ancak daha altyapı oyuncusu olarak gelmiş bir oyuncuyu direkt ters kanadına hapsetmek ancak bizim ülkemizde olacak iş(u: çünkü sadece sol kanatta oynayanlar kanat oyuncusu, sağ kanadı orta sahalar da oynar)*. hamza hoca'nın bu tercihini yanlış bulmakla birlikte bu tercihinden verim aldığı için diyecek bir şey bulamıyorum* ancak bruma gayet de top taşıyan bir kanat oyuncusunun yapması gerekenleri yapıyordu, sağ kanatan geişen bütün hücum aksiyonlarında vardı, kanattan top taşıyordu, sabri abisi kendisine pas atmasa da sürekli sağ kanatta boşa çıkıyordu, üstelik arkasında sabri'nin oynaması sebebiyle adam bayağı bayağı defans yapmayı da öğrendi. sonra da satın alma opsiyonlu kiraladık.*

    umarım kulüp kendisi ile iletişimini koparmaz da* amrabat'ta olduğu gibi sene sonunda kendisini takıma çağırdığımız vakit sene içerisinde gaza gelip attığı bir ön mukavele başımıza iş açmaz, sonuçta kendisi bizde kalmak istedikten sonra sociedad biz istemedikçe kendisini transfer edemez.

    dip not: hazırlık maçında attığı gol fikirlerimi değiştirmemiş olup, hazırlık maçında attığı golden bağımsız olarak sahip olduğum düşüncelerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın