• 12990
    sinan bolat, emmanuel eboue, gokhan zan, nordin amrabat, bruma, furkan ozcal, aydin yilmaz, goran pandev, dany nounkeu, endogan adili, oguzhan kayar ve berk ismail unsal'la yollari ayirmis takim. onumuzdeki 3 haftada blerim dzemaili, yekta kurtulus, umut gundogan, sercan yildirim ve lucas ontivero ile de yollar ayrilacak. ayrica koray gunter ve sinan gumus'un kiralik, melo'nun temelli ayrilmasi hayli muhtemel.

    galatasaray kadro kalitesinde dusus yasamadan 15-20 milyon euro tasarruf saglamis oldu bu transfer sezonunda. boyle bir transfer sezonunu 2014 ocak ayina her seferinde tercih ederim. yapilan 10-12 transferden bugun sadece telles var kadroda. ya da gecen yilin dzemaili-olcan-tarik-pandev'ine... bugun gitseler diye can atiyoruz, 1 yilda 20 milyon euro'ya yakin maliyetleri oldu bu arkadaslarin. bu transfer donemini de asil kotu yapacak olan son 15 gunde geriye kalan curuk elmalara harcanacak milyon eurolar olur, yonetim cizgisini bozmadigi surece gecen seneden kotu olmayan bir galatasaray'i finansal darbogazdan kurtulma yolunda bir atmis atmis olarak izleriz.

    sunu da aklinizda bulundurun: fleurquin, perez, capone, niculescu, victoria'yla 3. yildizi aldi ve sampiyonlar liginde kok sokturdu bu takim.
    yine yapar, damarlarinda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın