• 12987
    transfer falan yapmasın amk. valla bak. transfere harcayacağı parayı çöplere versin göndersin takımdan. sezonu da 22-23 futbolcuyla oynayalım amk. altyapının amk. çıkarsınlar 2-3 kişi sahada dolansa da olur. neden mi diyorum?

    bu saatten sonra sneijder de muslera da kurtaramaz takımı. en azından pisliklerden kurtulalım amk.

    eray, sabri, tarık, dzemaili, yekta, umut gündoğan, olcan, ontivero, sercan. 10-15 milyon euroya çıkarız bu işin içinden. şimdi transfer yapmaya kalksan ne olacak amk çöp yine çöp. bir senemizin amına koysunlar valla sikimde değil.

    2 ve 3. kaleci altyapıdan gelsin. kim olsa gol yiyor zaten ha eray ha ismail. sağbeke altyapıdan mı getirirsin yoksa semih kaya'yı falan mı koyarsın bilmem. stopere hakan ve chedjou, yedekleri koray olsun amk. solbek telles ve carole takım için lüks bile olur. göbekte selçuk, bilal, rodriguez, jem(yeni geldi dursun amk), hamit vs. kanatlar yasin, podolski arada sinan gümüş, ofansif orta sahaya da sneijder'le emre(yine az alıyor sevmem ama dursun), forvete de burak'la umut(sen de gitsen olur), 2-3 tane de altyapıdan işte hangi mevkiye koyacaksanız koyun.

    yeter amk çıldırdım lan. sezonu da ilk 3'te kapattık mı yeter amk. 5 sene kafamız rahat transfer yaparız amk.

    kuzenim çikolata almış lan. çikolata yiyecem siz de yiyin. iki mutlu olak amk.

    valla şu dediklerimi yapsalar çok mutlu olurum amk. daha yıldızını nereye koyacaklarını beceremedikleri formadan 3 tane alırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın