resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 455
    iyi futbolcu.
    bir kere herşeyden önce dinamik. yani galatasaray orta sahasına da, fenerbahçe orta sahasına da çok şey katar. hatta fenerbahçe orta sahasına ilaç olur.

    ancak transferi için konuşulan rakamlar korkunç. 6-7 milyon eu'dan bahsediliyor.
    abi o paraya açık söylüyorum öküz alırsın. sneijder, muslera, felipe melo hep bu rakamlara transfer oldu.
    ozan tufan transferini galatasaray açısından cazip kılan şey bana göre takıma katkı yapabilecek bir futbolcuyu, elde fazlasıyla mevcut, kaliteli ama işimize yaramayan oyuncuları göndererek gerçekleştirme ihtimalimiz. bizim beğenmediğimiz sercan anadolu kulüplerinde çok iyi performanslar sergiler. keza yekta da... takas artı para formülü yani. bu adamlar çöp değil, sadece galatasaray seviyesine ulaşamadılar.
    türkiye piyasası henüz karaborsa yıllarının etkisinden çıkamadı. bir iki sene daha lazım ücretlerin normal seviyeye gelmesi için.
    bu zaman zarfında türkiye sınırlarından oyuncu transfer edeceksen ancak avrupa'da piyasası olmayan ve işine yaramayan futbolcularını değerlendirmek kaydıyla edersin. onun dışında çevir kafanı fransa, almanya, italya, ispanya, portekiz birinci ve ikinci liglerine. yok maliyetlerle kadro kalitemizin çok üzerinde oyuncular var. korkma düz adam al. yeter ki mental olarak gelişimini tamamlamış olsun. zaten elinde podolski, sneijder falan mevcut. onlar seni taşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın