• 12913
    inter maçını yeni izlemiş biri olarak defansın arkasına atılan toplar sorununa hala çare bulamadığını gördüğüm takım. ben bu sene de şl'de 4'ler falan görmek istemiyorum. oraları toplayacak bi adam bulsaydık iyiydi ama nedense teknik ekip oranın iyi olduğunu düşünüyor ve derinlik için transferden bahsediyor. hakkımızda hayırlısı.

    sabrinin yerine, en azından maça konsantre olup top oynamaya çalışan tarık'ın şans bulmasını tercih ederim. memur gibi mesai bitene kadar sağ kanatta takılayım kafasındaki sabri kardeşimiz gidip zammını maç izlerken kenarda yiyeceği çekirdeklere yatırsın mümkünse.

    sneijder ve podolski için 1 ay daha beklememiz gerecek gibi, ikisi de fit değil henüz.

    carole ve jose için umutluyum galiba, jem de yektadan en azından defansif açıdan daha verimli olur gibi.

    olcan kilo vermiş gibi gözüktü bana, emre çolak ve umut hala aynı(birinin kafası diğerinin yeteneği yok).

    yasin ne kadar uğraşsa da sağ açıkta yapabileceğini sanmıyorum. bursa maçı için acaba yasin-wes-sinan üçlüsünü bi denesek mi diye düşündüm, en azından hareketli olur takım.

    bilal'i beğendim aslında hatta ayağı selçuktan daha düzgün bence, oyunun yönünü değiştirirken vs. çok net atıyor topları. bursa maçı için önde üstteki üçlüyü düşünürken arkada selçuk-bilal olacağı için onların aralara ve terse atacağı toplar da şans yaratacaktır bence ama sanmıyorum bizim teknik ekibin bunu düşündüğünü.

    inter'de ise juan jesus baya iyiydi. stoperde de bu kadar iyi mi bilmiyorum ama öyleyse keşke alsak.

    sonuç olarak defansif olarak hala çok zayıfız. semih'in dönmesiyle de düzeleceğini sanmıyorum. zaten ön libero da yok. sağ açık bölgesine de transfer şart bence, yoksa yasin'e de yazık olacak böyle giderse.

    güzel parçalar var takımda, umut verenler de var ama hala eksik parçalar da var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın