resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 649
    elestirilme sebebi ibrahimovic'i alamamasi degil kendi taraftarina karsi etik disi davranislarda bulunmasidir.

    1. eger ibrahimovic ile bir ilgimiz yoksa bunu beyan etmek icin inter macinin bitisi beklenmemeliydi. delikanli gibi protesto edilecegini bilerek dedikodular ciktiginda cikip aciklamaliydi.
    2. bugun ibrahimovic transferinin ekonomik olarak imkansiz oldugunu soylemesi ancak bir kac hafta once yuzunde piskin bir siritmayla bir sonraki transfer hedefimiz messi veya neymar olabilir demis olmasi alenen taraftari salak yerine koymaktir.
    3. takimi genclestiriyorduysak neden sabri ile sozlesme yenilendi ve neden bilal kisa transfer edildi.
    4. takimi genclestiriyorduysak elimizde genc yetenek anlaminda islenmemis elmas gibi duran 12 milyon euro bonservis odedigimiz bruma neden zarar etmek goze alinarak apar topar takimdan gonderildi, neden kaan baysal ve ibrahim coskun gibi maliyetsiz ve genc oyuncular kiraya gonderilmek yerine takimdan yollandi.

    bunlar yaninda bu transferden bagimsiz olarak

    - sali gunu bombalar patlayacak aciklamasinin ustunden bilmem kac sali gecmis olmasi
    - tarihi bir sponsorluk anlasmasini bitirdik aciklamasinin ustunden uzun sure gecmesine ragmen basketbol takiminin halen dogru duzgun bir adet sponsorunun olmamasi
    - futbol takimimizin forma gogus, kol, sirt ve sort sponsorlarinin ligin baslamasina sadece 10 gun kalmis olmasina ragmen belli olmamasi ve bu sebeple takribi on milyon dolar gibi bir gelirin saglanamamis olmasi.
    - oz kardesini kulubun en onemli mevkilerinden birine atamasi. oz kardesi sanki university of chicago'da finans doktorasi yapmis da gelecek bizim ekonomimizi duzeltecek. hayir iste torpille getirdin kardesinin gonlunu eyledin.

    kimse ibrahimovic'i neden alamadin ulan diye kizmiyor. taraftarin kendisine bilenmesinin sebebi yukaridaki tutarsizliklar ve yalanlardir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın