resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 625
    yıllardır kulübün içinde olan biridir kendisi. 2014-2015 sezonu boyunca başkanlık yapan duygun yarsuvat'ın da yardımcılığını yapmıştır. sanki dün gözünü açmış bugün yöneticilik yapıyormuş gibi konuşmayalım bence. bu adamlar babadan zengin ve yıllardır şirket yönetiyorlar. efsane kaleci zapata başkan olsa derim ki bi bekleyelim bakalım. ama bunlar için o argüman ölü.

    kendisi zlatan'ı transfer edemedi diye linç edilmiyor. eğer zlatan ile ilgilendi iseler; ''zlatan ile görüştük ama olmadı. bütçemiz yetersiz.'' diyebilirdi. eğer hiç ilgilenmediler ise daha ilk günden ''bu haberler yalan.'' deseydi kimse kendisine bir şey söylemezdi.

    kendisi çıkmış, ''zlatan ile hiç ilgilenmedik. zaten takımı gençleştiriyoruz.'' diyor. bilal ve sabri ile de ben sözleşme imzaladım, bruma'yı da ben gönderdim zaten. jose ile carole transfer edildi diye takım gençleşmiyor. ilk 11 oynayan oyuncular ile gençleşiyor. takımında bruma varken umut oynuyorsa gençleşmiyorsun. bilal'i transfer ettikten sonra jose'yi alınca gençleşmiyorsun. jose'nin galatasaray'da oynayacağını düşünenler harbi iyi niyetli adamlar. alın evinizde besleyin bunları. hiç zarar gelmez.

    sanki durduk yere bir şeyler karalıyoruz buraya. adam konuşuyor biz de ona göre yazıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın