• 128
    takımda top oynayan tek bir futbolcu yok. belki biraz bilal kısa. geri kalanı sürünüyor sahada.
    ilk yarı itibariyle;
    podolski aldığı her topu ezdi, net bir pozisyonu gol yapamadı, abuk subuk bir sinir var kendisinde, hırs olduğunu düşünmüyorum ve canımı sıkıyor bu konu. genel olarak herkese agresif, bence haklı olarak takımı ve arkadaşlarını küçük görüyor ama bu tavrının kimseye faydası dokunmaz benden söylemesi. sneijder böyle yapmamıştı.
    telles ileri çıkarken seri, defansta kayıyor düşüyor vs. bence sürekli oynatılacak bir oyuncu.
    burak'ın kendisini ispat etme gereği duymadığı çok ortada. umrunda değil, çoğu zaman eli belinde yorumlarına katılmam fakat bu maçta gerçekten eli belinde, çok top ezdi.
    sneijder genel olarak hazır değil, ama tabiki de hazır olacak biliyoruz.
    muslera çivi gibi, hep konsantre.
    chedjou-hakan sırıtmıyolar bence lig için yeterli zaten bu ikili. şampiyonlar ligi kimsenin umurunda değil malesef.
    sabri ile ilgili yorum yapma gereği duymuyorum. geri koşmadığı sürece hep yaptığı iyi işler gölgede kalacak. birinin top kaptırdığında sürekli pres yapılmayacağını söylemesi gerek.
    özetle radikal değişiklikler yapılmadığı sürece bu kadro ve oyunla ya şampiyonluğu kovalar ama hiç bir zaman olacağımıza inanmayız, ya ikinci yarının başlarında havlu atarız.
    ek olarak taraftarda tutku yok, heyecan yok. 30 tane futbolcu var kadroda biz elimizde olmayanlar için heyecan duyuyoruz sadece. sneijder de oynamayınca takım baştan aşağı çöp gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın