resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9647
    31 yaşındayım hayatımda bir çok şeyden nefret ettim özellikle konu spor olduğunda bir sürü saçmasapan insan tanıdım, ercan saati, mahmut uslu, ömer çavuşoğlu ,aziz yıldırım, emre, volkan da dahil olmak üzere en nefret ettiğim kişiler fenerbahçeli ve beşiktaşlıların gazına gelip melo'yu haksız yere takımdan göndermeye çalışan kişilerdir.

    geçen sene melo'nun oynadığı hemen hemen her maça gittim, eğer o taraftar sahaya girip futbolcuları dövmediyse 3 kişi yüzündendir o kişilerden biri melo diğerlerini de tahmin ediyorsunuzdur.

    taraftarın gazını alan kendileri sahada olsa yapacaklarının benzerini yapan tek adam melo, istisnasız oynadığı her maçta takımın en iyi oyuncularından, her oyuncu saha dışı sorun yaşayabilir, bu sorunlar kulupten de kaynaklı olabilir melo'dan da ama sen en iyi oyuncularından birinin alanen tehdit edilmesine müsaade edip, oyuncuya destek vermeyip, kadroda yatan adamlara değer verirsen ve melo'ya samimiyetsiz davranırsan ayıp edersin hem de çok ayıp edersin.

    hadi abartalım ve diyelim ki melo emre kadar sert bir oyuncu hatta çirkef diyelim hatta o.çocuğu diyelim tamam mı?

    1) galatasaray'a zarar veriyor mu?
    hayır
    kart sorunu var mı
    hayır

    2) emre esasında saha dışında pırıl pırıl biridir diyerek bu ülkede 10 senedir övülmüyor mu?
    bu övgüyü yapanlar melo'ya sallayanlar değil mi?

    3) şu melo ağır melo hantal diyenler melo'nun takıma kaybettirdiği maçları bi yazabilirler mi?

    4) gs taraftarı ve melo bütünlüğünü bozmaya çalışanlara çanak tutan şerefsizin önde gidenidir, passat medyasına prim vermeyin. adamlar sistemli şekilde melo sneijder muslera haberleri yapıyorlar, hiç hamit ve yekta ile ilgili bişey duydunuz mu ya da sabri ile ilgili haber duydunuz mu? duymadınız duyamazsınız çünkü.

    5) ş.mosturoğlu'nun gazıyla götünden haber uyduranları tapelerde gördük, lütfen artık galatasaray'ın menfaatlerine yönelik konularda birlik olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın