• 3724
    melo sezon bitiminde evini boşaltıyor arabasını falan satıyor, gitmeyi kafasına koyuyor ama mayıs ayından beri takımın en kilit mevkii, en kilit adamlarından birinin yerinde kim oynayacak hala belirsiz. 2 senedir championshipte bile forma giyemeyen jem karacan mı? yoksa hala nerde oynadığını bilemediğimiz jose rodriguez mi? yoksa 30'undan sonra tanınan bilal kısa mı? yarın kamp dönemi bitiyor takım istanbula geliyor ama ortada melo'nun yokluğunu dolduracak bir oyuncu yok.

    melo'nun bonservissiz gidebilmesi için menajerine bedava adam getirtiyorsun. en azından hiç adam bulamıyorsan ozan tufan'ı almak için takasta kullanacağın dany gibi bir adam sözleşmesini feshetmenden saatler sonra bursaspor ile anlaşıyor. para yok transferde dikkatli davranacağız derken takımın en çok eleştirilen oyuncusuna 2 katı bir ücret vererek sözleşme uzatıyorsun.

    ffp kriterleri falan diyorlar ama son 4 senede 3 kere şampiyon olup, 3 kere tek başına cl'e katılan takımdan daha fazla ve yararlı hamleler yapan rakiplerin bunu nasıl yaptığını bize anlatsınlar lütfen. önceki senelerde madem bu kadar kötü yönetildik nasıl bu hale geldik bizlere anlatsınlar. hemen eleştirmeyelim, zaman verelim falan derken üst üste bu kadar kötü yönetim hamleleri geliyor, insanların sabırlarını taşırıyorlar. neredeyse bütün galatasaraylılar takımın yetersiz olduğunu, şampiyonluğun bir kaç oyuncunun bireysel performansı ve rakiplerin beceriksizliği sayesinde geldiğini bilmesine rağmen yönetim ve teknik heyet malesef kafasını kuma gömüyor. hazırlık maçları da beklenen tabloyu gösterirken yönetim tek yaptığı cl'de bayern'le barca ile aynı gruba düşmemek için dua etmek galiba. ben uzun zamandır galatasaray'ın başında bu kadar kötü bir yönetim hatırlamıyorum. sonumuz hayrolsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın