• 135
    ben en çok neye sinirleniyorum biliyor musunuz, iki yüzlülüğü.

    her gün beşiktaş'ın stadının reklamını (pardon haberini) yap, bursa'nın -benim sempatimde olsa fiziksel bir bağım olmayan bursa'nın- herkesi heyecanlandıran o stadı hakkında bir tane haber yapıldıysa (o da ortak) iyidir.

    galatasaray, fener ve beşiktaş'ı sağ olsunlar yürüyüş şekillerine kadar tanıyoruz. yahu orada bir başakşehir ve trabzon var. hani avrupa maçları olan takımlar bunlar. bu adamlar ne etti size de bir takımlarını incelemiyorsunuz.

    geçen sene milli takıma 5'ten fazla oyuncu veren bursa en önemli oyuncularını gönderiyor belkide. bir oturup nasıl bir takım yapılıyor göstersene.

    oğuzhan çağlayan hakkında programlarca analiz yapıp eksikliklerini koymanız, nasıl gelişmesi gerektiğini göstermeniz gerekiyor. peki yapılıyor mu? aman aman yapmasınlar muhammed'e döner yoksa. televizyon maymunu yapmışlardı adamı çocuk yaşta.

    3 temmuzdan beri sportif manada çöküş yaşayan bir eskişehir var. bir inceleyin nasıl bir takım kuruluyor, nerelerde hata var.

    akhisar gibi 3 senedir ligde olan bir takım söz konusu. neler yapıyor bu takım bir bakın yahu.

    alt liglere inmedim daha. orada da incelenmesi gereken konular var ama yine ben size iyilik yapayım. ayrı program koymayın bu takımlar için. oturun adam akıllı inceleyin, haber yapan, insanlara gereken değeri verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın