resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4065
    yasin öztekin'i hamza hoca parlatmamıştır. yasin'i türkiye kupasının o dandik dediğimiz statüsü parlatmıştır. hamza hoca devre arasında yasin'i takımdan göndermek istemiş, ancak yasin direnmiştir. yasin'in en formda olduğu zamanlarda trabzonspor ve fenerbahçe deplasmanlarında oynatmamış, alınan yenilgilerde yasin'i oynatmaması etken olmuştur. malum başakşehir maçında da 60. dakikada yasin'i oyundan alarak 2-0'dan 2-2'ye maçın gelmesine neden olmuştur. yani yasin'in çabası ve taraftar baskısı yasin'i ilk 11 oyuncusu yapmıştır, kendisi değil.

    hamzaoğlu statükocu bir adamdır. asla cesaretli bir adam değildir. emre çolak da iyi oynarken kesilmişti. telles tam toparlanırken torpilli olcan'a sol bekte forma verdi. burak'ı forvet arkasında iyi bir şekilde oynatırken yeniden uç forvete alarak ofsayt burak'a dönüşmesini sağlamıştır. bunun gibi birçok doğrudan yanlışa gittiği örnek var.

    hamza hoca sanıldığının aksine taktik özürlü bir teknik direktör değildir, gayet kafası basıyor futbola. ama futbolculardan korkuyor, onların yüzüne asla eleştirilerini söyleyemiyor. acı ama gerçek, bu şartlarda galatasaray teknik direktörlüğünü bazı futbolcular yapmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın