• 71
    #1768806

    dengesiz biri kendisi. yazar falan da değildir. söylediği lafın arkasında bile duramıyor. zamanında girdiği entry'ler;

    olcan adın'a girdiği entry'si;

    ''sol bek de albert riera etkisi yaratmış oyuncumuz. telles'den çok çok daha dengelidir hem defansta hem hücumda.

    şimdi telles'e o milyon euroları saçanların kulaklarını çınlatabiliriz.'' #1653083

    tarık çamdal'a girdiği entry'si;

    ''(bkz: ohh bee)

    adam gayet iyi sabri gibi tipleri gördüğümüz beklerde sonunda adam akıllı oyunculara sahibiz. tekrardan; ohh bee'' #1561219

    millete cahil diye hakaret ediyor, transfersporlu falan diye ithamlarda bulunuyor. zamanında ağzından düşmemiş olcan ve tarık. telles'den iyiydi olcan ? tarık ''ohh be'' idi. noldu sonra ünal ve prandelli madara mı oldu ? bu aralar 2 entry'de bir tarık'a sövüyor adam. transfer edene de sövüyor. asdlkasdlşasda. halbuki zamanında sevinçten nirvana'ya ulaşmış. ünal aysal transfer edince ohh be, telles'den iyi. sonra boka sarınca madara transfer. acaba kimmiş transfersporlu ?

    aynı entry'de aynı adamın hem transferlerine sövüyor hemde övüyor. sneijder'i, chedjou'yu, melo'yu, sinan'ı, koray'ı ağzına alıyor ondan sonra başkan yalakası dingiller diyor akşshjdakjsda. drogba'yı da aynı dingillerin sevdiği başkan mı aldıydı panpa. onu da çok övmüşsün de.

    millete cahil diyor. dingil diyor. köpek demişliği var.

    yazık lan kimin çocuğuysa. bir yanar bir döner.

    edit: lan ne komik birisi. algı yaratıyormuşuz. algı dediğin olmayan bir şeyi öyleymiş gibi gösterme çabasıdır. aslında haklısın. senin ne olduğun bile belli değil.

    (bkz: cesare prandelli/@trance heaven)

    şu entryleri sırayla okuyun allah aşkına. adam aslan prandelli demiş zamanında. şimdi ana bacı sövüyor. akhsdakjshdakshldakhdkahda.

    trance elektronik müzik türüymüş. essah mı la ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın