resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 539
    bence en büyük hatası taraftara gereksiz umut vermesi ve gerçekleri saklaması oldu. bu saatten sonra da geri dönüşü olmuyor maalesef.

    başkan olduğundan çıkıp, "ateşten gömleği giydik ama korkmuyoruz. maddi problemlerimiz var. büyük transferler yapamayabiliriz ama biz hepsinin üstesinden gelecek güçteyiz" deseydi, yıldız transferleri olacak mı diye sorulduğunda, "ne yıldızı kardeşim, bu takımın bütçesi belli, en fazla şu kadarlık transfer yapabiliriz" deseydi bu taraftar kendisine gerekli sabrı da gösterirdi, gereken desteği de verirdi.

    peki kendisi ne yaptı?

    "salı günü yıldızlar patlayacak" dedi.
    "galatasaray istediği yıldızı alacak güçte" dedi.
    "transferler olacak, taraftarımız korkmasın" dedi.

    sonra ne oldu?

    "hangi salı olduğunu söylemedim" dedi.
    "finansal fair play sıkıntımız var, uefa ile toplantı yapacağız" dedi.
    "transfere ihtiyaç olursa transfer yaparız" dedi.

    beyim sen bizimle taşak mı geçiyorsun? tutamayacağın sözler verme, bize sadece gerçekleri söyle istedik. başka bir şey değil. biz de biliyoruz sıkıntılar olduğunu ama sen milleti gaza getirip sonra da yok yapmayacağız tarzı şeyler dersen sana destek falan vermez kimse.

    ya ya da çıkıp de ki, "evet biliyoruz eksiklerimiz var, en az 3 transfere ihtiyacımız var ama maalesef şu an bunu karşılayacak maddi gücümüz yok. lütfen taraftarlarımız da çıkan asılsız transfer haberlerine kulak asmasın, çalışıyoruz" falan desin ya. amk onu da demiyor. ya bu kadar zor mu ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın