• 10
    abicim hiç mi bu transfer komitesindeki abiler yokluk yaşamadı çocukluklarında, gençliklerinde?
    ben hatırlarım ki, cebimde para olup alışverişe gittiğimde ihtiyacım olan şeyler bellidir, eğer param artarsa fazladan alacağım şeyler bellidir. asla koyu renk kot alıcam diye gidip açık renk almadım. daima kazaklarımda belli bir modeli düşünüp gidip aldım, gömleklerimin çizgi renklerine kadar iderken evde belirledim. şimdi bir de bizim kulübe bakıyorum.

    sezon bitti, geçen yıl bizim takımı kime sorsanız, yasin ile yaptığımız kanat akınları ve sabri'nin arada yaptığı bindirmeleri dışında kanatlarda oldukça etkisiz, gol vuruşlarında ise beceriksizdik. orta saha ağır kalmakta, savunmada sertlik yoktu. lig bitti mi? alacaksın bi kağıt kalem, öncelik sırası vereceksin ve diyeceksin ki, önce kanat almadan forvet, forvet alınmadan orta saha, orta saha alınmadan da defans alınmayacak. sen iyi bi kanadı önce alacaksın ki, daha sonra ona uygun forvet alacaksın. ya pivot tarzı, ya da kısa boylu ve çabuk. ileri hattını oluşturduktan sonra takımın sertliğini veya tekniğini yükseltecek bir orta saha takviyesi ile gözleri defansa çevireceksin.

    peki biz ne yaptık?
    bilal, gel oğlum
    jem, gel koçum
    carole, sen de gel
    oo podolski de gelsin.

    jem dışındaki transferleri beğensem de şimdilik, herhangi bir politika, bir izlenecek yol olmadan, oo fırsat transferi tarzı yapıldığından, önümüzdeki yıllar için hiç bir ümidim bulunmamaktadır.

    rakipler ne yaptı?
    kuyt gitti nani geldi. emenike gitti rvp ve fernandao geldi
    demba ba gitti, yerine bi kaç isim var. hepsinden öte geçen seneki hücum kısırlığını gidermeye quaresma geldi.
    trabzon bourceanu'yu gönderip m'bia ile anlaştı.

    azıcık kağıt kalem oynatın be, bi planımız programımız olsun.
    kadro mühendisliğiniz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın